Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

D66-AANVOERDER SCHIEDAM LOOPT LEEG OVER KRITIEK OP 5G

SCHIEDAM- Het spuien van kritiek op 5G via de lokale omroep door Arie Villerius, fractievoorzitter van Lokaal Onafhankelijk Schiedam (LOS), moest hoognodig van een weerwoord worden voorzien, vond politiek opponent John van Sliedregt (D66). Het interview met Villerius zou kritiekloos zijn. Daarop heeft dezelfde lokale omroep – in een schrikreactie – nu ook Van Sliedregt laten leeglopen voor hun camera. Tot voldoening van de D66-aanvoerder in Schiedam. Van Sliedregt: ‘Dit interview geeft mijn kritiek aardig weer.’

Villerius zet ondertussen zijn kruistocht tegen 5G onverminderd voort. Hij wijst op de overheid die eind mei locaties van 5G-zendmasten openbaar maakt. Villerius: ‘Maar alles is al voorbereid en direct inzetbaar, dus weten ze dit al veel langer.’ De bekendmaking wordt gedaan door het Antennebureau. Villerius: ‘Dit bureau is van ‘de staat’ der Nederlanden. Hoe gaan ze om met het voorzorgsbeginsel? Ik heb nu al jeuk!’

Van Sliedregt laat ondertussen weten dat het in Schiedam vaak zou ontbreken aan ‘onderzoeksjournalistiek en objectieve factchecking.’

De D66 voorman was de afgelopen jaren zeer actief met het verspreiden van berichten vol halve en hele onwaarheden over de vruchteloze afzettingsprocedure tegen de Amerikaanse president Donald Trump. Berichten van zogenaamde objectieve media en onderzoeksjournalisten die met hun vermeende factchecking wisten te vertellen dat Trump de verkiezingen won dankzij ‘de Russen’. Trump is op 5 februari vrijgesproken van alle beschuldigingen. Er was geen spoor van bewijs. De jarenlange aangekondigde afzettingsprocedure kwam daarom nooit. De Schiedamse verspreider van nep-nieuwsberichten heeft het nu gemunt op de lokale criticus van 5G.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “D66-AANVOERDER SCHIEDAM LOOPT LEEG OVER KRITIEK OP 5G

 1. Eerst maar even de makken en volgzamen laten uitpraten voordat ik een reactie geef.

  Allereerst; Het hele interview met mij duurde 12 min., is dus helaas 90 % van weggeknipt !

  Beter kijken en luisteren heer v. Sliedrecht. Ik veroordeel in het interview de acties over het in brand steken van masten ten stelligste !

  Dan; Het gaat over afspraken die gemaakt zijn met Vodafone, zij zouden starten in juni; doen ze dus gewoon niet, vinden zich heer en meester en willen z.s.m. 100 miljoen omzet pakken van de staat, waar het ‘toevallig’ lekker rustig is.

  Ik schaar mij niet achter iedere complottheorie, (dat is het nieuwe stopwoordje, samen met hoax, van alle betweters die geen tegenargumenten meer hebben) ik luister en lees veel meer dan alleen maar de theorie van de staatsmedia en het RIVM, waar velen, zoals u, helaas zo heilig in geloven.
  Ik raad u en iedereen aan dit ook eens te doen, er gaat een wereld open en de opgelegde denkbeelden kunnen zelfs uw bekrompen beeld veranderen. Daar hoef je geen ‘idiote aantijgingen’ voor te hebben, maar….. dit soort beledigingen laat ik geheel voor uw eigen verantwoording.

  3. Ik heb vervolgens niet gesuggereerd dat, volgens u, 5G en covid 19 gerelateerd zijn. Ik heb gezegd dat het niet uitgesloten is.

  Iedereen raad ik ook aan artikel 191, in de europese wetgeving, van het zgn. voorzorgsbeginsel te lezen. Dit wordt door de invoering van 5G totaal genegeerd !

  Vervolgens voor de degenen die duimpjes n.a.v. Van Sliedrecht sturen; ik ken ze allen helaas.

 2. Even voor het beeld: een raadslid is openlijk kritisch over 5G en heeft daar ook al meermaals via de commissie- en raadsvergaderingen en via het stellen van vragen aandacht voor gevraagd. Schie pikt dit op en interviewt het raadslid op basis van zijn opinie. Tot zover een prima journalistieke keuze.

  Maar dan!

  Een raadslid van een andere fractie, die zich nog NOOIT heeft gepresenteerd met een uitgesproken eigen mening (een bijdrage aan een enkel interpelatiedebatje over 5G telt NIET), maar is het met de uitgesproken opinie niet eens en eist DAAROM eenzelfde podium voor zijn kritiek op de opinie en zijn politieke opponent (…). Zelfs met het laatste woord.

  Wat een stelletje amateurs bij dat Schie om niet in staat te zijn de man d’r op te wijzen dat voor hem er alle ruimte is op het reactieforum onder de video op YouTube dan wel Facebook. Of bij een volgende gelegenheid in de raad… Mocht een dergelijk debat tot vuurwerk leiden dan is ‘ie meer dan welkom voor zijn interview (samen met andere betrokkenen!).

  Maar sinds wanneer is het je laten opleggen van een polemiek een journalistiek dingetje? En om het antwoord gelijk maar zelf te geven: dat is het niet. Het is zwichten voor intimidatie!

  Raadsleden en een ieder die het niet eens is met een opinie van D66, meld je bij Schie. Daar kan je altijd terecht voor gratis zendtijd om een onwelgevallige mening te bestrijden. Beetje dreigen en het is voor elkaar. Of durven ze dan opeens wel NEE te verkopen en te verwijzen naar alle daarvoor meer geschikte plaatsen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *