WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CWO VLAARDINGEN VERGEET TE SCORE

VLAARDINGEN- Hoewel CWO aan de aftrap van de eerste helft stond leek het wel of ze niet wisten dat de wedstrijd begonnen was. Het enige doelpunt, dat al in de tweede minuut viel was dan ook fataal voor CWO.

CWO begon heel slap aan de wedstrijd en in de tweede minuut werd de bal dicht bij het eigen strafschopgebied onnodig verspeeld waardoor een aanvaller van Vitesse Delft gemakkelijk kon inschieten 1-0. CWO leek wakker geschud en met nog bijna een gehele wedstrijd leek er tijd genoeg voor een gelijkmaker. In de tiende minuut pakte Jurgulio Limon af van een Vitesse speler en gaf goed voor aan Rick van de Struis die kon echter net niet bij de bal. Zes minuten later was het Rachid Bouali die de bal aan Rick van der Struis gaf maar van dicht bij schoot hij toch naast het doel. Nog net voor de thee kwam Jeroen van der Swaluw na een mooi combinatie in een goede positie maar zijn schot ging over.

Na de rust kreeg CWO nog meer kansen en het leek een kwestie van tijd voordat er gescoord zou worden. In de 48e minuut kwam Mike van der Meer vrij voor het doel na een combinatie met Rachid Bouali maar zijn schot ging over. In de 59e minuut kon de bal na een scrimmage voor het doel van Vitesse Delft nog net tot corner verwerkt worden. In de 60e minuut kreeg CWO een corner die door Rick van der Struis werd doorgekopt waarna Jurgylio Limon de bal van dicht bij kon inschieten, ook dit schot ging echter naast het doel. In de 77e minuut was het aan de andere kant een Vitesse aanvaller die van dichtbij naast schoot. Ook in de 80e minuut kreeg Rick van der Struis nog een kans maar zijn schot kon geblokt worden door een verdediger van Vitesse. Uiteindelijk bleek de fout in de 2e minuut fataal voor CWO en bleef de 1-0 als eind stand op het scorebord.

Zaterdag speelt CWO thuis tegen Charlois, dat inmiddels op de tweede plaats staat.