Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CWO VERWELKOMT VERSTERKING

VLAARDINGEN- Trainer Jeff Stans kan volgend seizoen gebruik maken van een aantal nieuwe spelers. Naast de eerder bekend gemaakte Marcelo Gomes da Veiga en Jimmy van der Vaart zijn ook Oualid Tarifit, André Simonis, Dwy Kampe en Charly Pires volgend seizoen in hetazurri blauw van sv CWO te bewonderen. De club heeft de selectie daarmee op 1 aanvallende speler na rond.

Oualid Tarifit is een linksbenige verdediger die zowel centraal als op de linker flank uit de voeten kan. Hij komt over van GLZ Delfshaven en speelt daarnaast nog topklasse zaalvoetbal. André Simonis is een keeper met een verleden bij onder andere WIK,GDA, SVV en HBSS. Alle twee kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Dwy Kampe en Charly Pires hebben al een verleden op het Trimpad. Pires kwam als linksback al eerder uit voor de club, en keert terug na 2 jaar afwezigheid. Kampe besloot eind vorig seizoen zijn geluk elders te beproeven. Daarvoor was hij vijf jaar langeen vaste waarde in het eerste elftal, en groeide hij zelfs eenmaal uit tot speler van het jaar. ,,Na een goed gesprek met de nieuwe trainer begon het weer te kriebelen en heb ik besloten weer terug te keren”, zegt Kampe. ,,De meeste spelers ken ik nog van voorgaande jaren en ik heb veel zin om straks weer met ze op het veld te staan.”

Tekst: Koen van Dongen. Fotografie Klaas Bloem: Dwy Kampe terug bij CWO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *