WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CWO SPEELT GELIJK TEGEN BUURMAN VFC

VLAARDINGEN- In een gezapige eerste helft waarin er nauwelijks kansen of zelfs maar mogelijkheden waren voor beide teams kwam CWO na 25 minuten op voorsprong door een penalty, nadat Iodi Soares in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. Rick van der Struis liet de keeper van VFC kansloos 1-0.

Acht minuten later kwam VFC op gelijke hoogte na een misser in de verdediging van CWO 1-1.

In de tweede helft werd door beide teams iets feller gespeeld en in de 52e minuut kwam VFC op voorsprong 1-2. Er was inmiddels door beide teams volop gewisseld. In de 73e minuut kwam CWO op gelijke hoogte toen Rick van der Struis de bal goed voor gaf aan de vrijstaande Rick van Haren die kon intikken 2-2. Zaterdag wacht alweer de eerste bekerwedstrijd, uit tegen RVVH.

Foto’s: Klaas Bloem