WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CWO PAKT DRIE BROODNODIGE PUNTEN

VLAARDINGEN- CWO speelde weliswaar een matige wedstrijd met veel slordige passes, dat was echter altijd nog een stuk beter dan De Zwerver dat voor de lange bal hanteerde en zo probeerde de verdediging van CWO te snel af te zijn.

In het eerste gedeelte van de wedstrijd was het vooral De Zwerver probeerde aan te vallen en CWO dat te veel achteruit liep. Echt gevaarlijk werd het echter aan beide kanten niet. Pas in de 37e minuut werd de wedstrijd opengebroken. Een uitstekende steekpass van Ta’ha Kadri zette Rick van der Struis alleen voor de keeper, die kansloos was 1-0. Lang duurde de vreugde van CWO niet want vanaf de aftrap werd de bal naar voren gespeeld en vanaf de rand van het zestienmetergebied werd de bal in het doel van CWO geschoten 1-1.

Na de thee was het steeds weer De Zwerver dat voor de overwinning ging. In de 51e minuut was het Jimmy Onderdelinden die CWO in de wedstrijd hield door de bal van de lijn te halen nadat keeper Ian Slagboom was uitgespeeld. Langzaam werd CWO kwam CWO meer in de wedstrijd en in de 78e minuut kwam het op voorsprong. Na een goede aanval van CWO kon de keeper van De Zwerver een hard schot niet vasthouden en invaller Jurgylio Limon was er als eerste bij om de bal in het doel te schieten 2-1. Hoewel de grensrechter van De Zwerver vlagde voor buitenspel was hiervan geen sprake omdat de doelpuntenmaker van CWO duidelijk achter de verdediger vandaan kwam.

De hevige protesten van één van de De Zwerver spelers leverde hem twee keer geel dus rood op.

Ondanks dat De Zwerver met tien man speelde kreeg het nog een enorme kans op de gelijkmaker.

Een hard schot van ca. 20 meter ging echter via de binnenkant van de paal weer het veld in.

Ook CWO kreeg nog enkele goede mogelijkheden maar kwam ook niet meer tot scoren.

CWO wint van De Zwerver 2-1 (1-1)

Zaterdag speelt CWO uit te Spirit om 15.00 uur.