WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CWO IN SLOTMINUUT ONDERUIT TEGEN SVS

VLAARDINGEN- Vooraf was al duidelijk dat dit voor CWO een belangrijke wedstrijd zou worden. SVS stond voorafgaand aan deze wedstrijd 1 plaats hoger met twee punten meer dan CWO.

Tot grote teleurstelling van spelers en publiek deed de smaakmaker van dit seizoen Taha Kadri niet mee en nam plaats op de tribune. Hierdoor kon CWO veel minder gevaarlijk worden en kreeg ook nauwelijks kansen.

De eerste helft was erg saai en er kon slechts één mogelijkheid voor beide teams genoteerd worden.

Een kopbal van een aanvaller van SVS ging net over het doel evenals een schot van Obeida Kadri.

In de tweede helft waren er niet veel meer mogelijkheden. Een afstandsschot van Mike van der Meer koste de keeper van SVS nog enige moeite. Aan de andere kant was het Elton Evora die redding bracht bij een schot van een SVS aanvaller. In de 88e minuut was er nog een mogelijkheid voor Rick van der Struis die hard inschoot. De keeper van SVS kon echter nog net de bal met zijn voet van richting veranderen. In de 93e minuut sloeg het noodlot toe voor CWO. Elton Evora probeerde aan de zijkant van het strafschop gebied bij de achterlijn een bal van een aanvaller van SVS te pakken en maakte een overtreding. De scheidsrechter wees onmiddellijk naar de stip. Deze buitenkans liet SVS niet onbenut en Elton Evora was kansloos 0-1.

Er werd nog wel afgetrapt maar daarna floot de scheidsrechter af.

Zaterdag om 17.00 uur staat de Vlaardingse derby uit tegen Delta Sport op het programma.

Opnieuw een belangrijke wedstrijd voor CWO.