WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CWO GELIJK TEGEN DOCOS

VLAARDINGEN- De laatste poulewedstrijd voor de bekercompetitie eindigde zoals deze begonnen was.

In de eerste minuten begon Docos wat feller aan de wedstrijd dan CWO. Een van de weinige kansen van de eerste helft was toch voor CWO. Jeroen van der Swaluw kreeg de bal voor het doel en kon hard uithalen, de keeper van Docos kon nog net met de voet redding brengen.

Na de rust was CWO duidelijk beter dan DoCos maar het duurde lang voordat er kansen kwamen.

Toen assistent trainer Marcel van Hattem een kwartier voor tijd luidruchtig zijn team tot actie aanmoedigde kwamen er prompt kansen. Na een goede aanval van CWO werd de bal hard ingeschoten maar ging via de lat weer het veld in. Opnieuw werd de bal hard ingeschoten maar nu kon een verdediger van Docos de bal van de lijn halen. In de blessuretijd leek CWO toch de overwinning te grijpen. Toen de bal werd ingeschoten kon deze nog net gestopt worden, een van de aanvallers van CWO kwam achter twee spelers vandaan en schoot de bal in het doel.

De assistent scheidrechter van DoCos die de hele wedstrijd direct de vlag op stak als hij dacht dat het gevaarlijk zou worden stak ook hier de vlag omhoog. De scheidsrechter nam het vlagsignaal over en zo bleef het 0-0.

Zaterdag a.s. speelt CWO de eerste competitiewedstrijd uit tegen VVGZ uit Zwijndrecht.