WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CURSISTEN TONEN WERK VLAARDINGEN

de duig 1VLAARDINGEN- Galerie De Duig, gevestigd aan de Landstraat 29 in Vlaardingen, toont een overzichtstentoonstelling van werk gemaakt door cursisten in het afgelopen seizoen: september 2014 tot en met juni 2015. De expositie zal worden geopend op 4 juli om 16.00 uur door Klaas Terpstra, fractievoorzitter PvdA.

De Duig staat bekend om het lesgeven in de fijnschilderkunst, iets dat bijna nergens meer wordt onderwezen, waardoor de cursisten al jaren van heinde en ver naar De Duig komen. Het werk van de cursisten van De Duig kenmerkt zich dan ook in het realisme. Er zal werk getoond worden van zowel beginners als gevorderden in de navolgende technieken: aquarel, olieverf, grafiet en kleurpotlood.

Ook dit jaar zijn er weer veel verschillende onderwerpen te zien, uiteenlopend van een landschap tot en met een oud verroest olielampje. In totaal worden ruim 60 werken tentoongesteld.

Veel cursisten van Galerie De Duig exposeren inmiddels zelf in verschillende galeries en expositieruimtes verspreid door het land. Het niveau ligt hoog en mag zeker gezien worden, zo ook weer op deze expositie.

 

Galerie De Duig is tijdens deze expositie iedere zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur, en op afspraak.Tevens is er de mogelijkheid om u in te schrijven voor het komende seizoen: september 2015 tot en met juni 2016.

Voor meer informatie klik HIER en HIER.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *