WATERWEG ACTUEEL

CULTUURSCOUTS SCHIEDAM ZOEKEN (AMATEUR)KUNSTENAARS

CULTUURSCOUTS SCHIEDAM ZOEKEN (AMATEUR)KUNSTENAARS

Stichting Mooi Werk werkt aan kunst- en cultuurprojecten. De projecten van Mooi Werk richten zich vooral op kunst en cultuur in de openbare ruimte, wijkgericht werken, participatieprojecten en op kunsteducatie.

SCHIEDAM- Op 23 april van 18.00 tot 19.00 uur organiseren de cultuurscouts en de gemeente Schiedam een brainstormsessie ter voorbereiding van IKTOON 2018 bij de voormalige Gravin Aleidaschool. Het is een inspirerende bijeenkomst waar Schiedamse verenigingen en (amateur)kunstenaars samenkomen en Iktoon gezamenlijk Schiedam vormgeven.

Met de Iktoon-campagne roepen wij verenigingen en iedereen, die in zijn of haar vrije tijd actief aan kunst doet, op te tonen wat ze in huis hebben. Alles kan en mag! Van uitvoering, workshop en lezing tot en met tentoonstelling op elke denkbare Schiedamse locatie.

Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Maar mensen kennen hen vooral als juf, opa of accountant, niet als toneelspeler, pianist of vlogger. Daar komt met de iktoon-campagne in de maand juni verandering in. Heel Nederland is dan het podium van alle amateurkunstenaars. Vanaf vrijdag 1 juni 2018 is er op meer dan duizend locaties in meer dan 200 gemeenten kunst te zien. In Schiedam pakt de gemeente i.s.m. de cultuurscouts deze gelegenheid ook aan om de amateurskunstenaars in de stad een podium te geven. Een belangrijk onderdeel hiervan is een bruisend festivalweekend (met alles erop en eraan) op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni.

Praktische informatie bijeenkomst

Datum: maandag 23 april 2018
Tijd: van 18.00 tot 19.00 uur
Locatie: voormalige Gravin Aleidaschool, Oostsingel 9 in Schiedam
Aanmelden via: post@stichtingmooiwerk.nl

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

april 16th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *