Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CULTURELE SCOOTMOBIELROUTE DOOR SCHIEDAM-WOUDHOEK

SCHIEDAM- Tijdens de Culturele Scootmobielroutes ontdekt u kunst in de buitenruimte van verschillende wijken in Schiedam onder leiding van een gids. Op donderdag 11 juli weer een nieuwe editie met dit keer een tour door Woudhoek. De tocht is inclusief lunch en een kopje koffie. Meld u nu aan!

Ga mee naar buiten en ontdek kunst in de buitenruimte van de wijk Woudhoek. Tijdens deze gezellige excursie gaat u in uw scootmobiel, onder leiding van een Schiedamse gids,op pad door de wijk en leert u alles over de kunst die in deze buurt te vinden is. Onderweg wordt er gepauzeerd met een kopje koffie en is er een lunch met elkaar.

De tocht begint om 10.00 uur bij DrieMaasStede (Voorberghlaan 35) en duurt tot ongeveer 14.30 uur. Let op, de startlocatie is niet hetzelfde als de locatie voor de lunch en afsluiting, zorg dus voor een opgeladen accu! Kosten voor deelname zijn 6,50. Aanmelden kan bij Seniorenwelzijn via 010-2486888 of stuur een e-mail naar info@seniorenwelzijn.nl.

ouderen, senioren, bejaarden, scootmobielDe Culturele Scootmobielroutes zijn een samenwerking tussen Stichting Mooi Werk, de Historische Vereniging Schiedam en Seniorenwelzijn. Afwisselend wordt er een kunstroute (vanuit Mooi Werk) en een historische route (vanuit de Historische Vereniging) georganiseerd,steeds door een andere wijk. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.stichtingmooiwerk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *