Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CU-SGP VLAARDINGEN STELT VRAGEN OVER MILJOENEN VOOR DAKLOZEN

VLAARDINGEN- ‘Is het aantal dak- en thuislozen sinds het uitbreken van het Covid-19 virus toegenomen in Vlaardingen?’ De CU-SGP in Vlaardingen wil onder meer antwoord op deze vraag van het stadsbestuur nu het kabinet miljoenen heeft vrijgemaakt voor meer hulp aan daklozen. Raadslid Wouter de Reus (CU-SGP) wil weten wat dit betekent voor de dak- en thuislozen in Vlaardingen. En hoeveel geld wordt toebedeeld aan Vlaardingen?

Staatssecretaris Paul Blokhuis (CU) heeft onlangs een streefdoel aangekondigd. Het Rijk wil samen met gemeenten en andere betrokken partijen voor 1 januari 2022 10.000 extra woonplekken met benodigde begeleiding voor dak- en thuislozen zorgen. Om dit te realiseren heeft het kabinet 200 miljoen euro vrijgemaakt.

De Vlaardingse CU-SGP is van mening dat samen met het Rijk er alles aan gedaan moet worden om deze mensen van de benodigde hulp en begeleiding te voorzien, zodat zij weer op eigen benen kunnen staan.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “CU-SGP VLAARDINGEN STELT VRAGEN OVER MILJOENEN VOOR DAKLOZEN

  1. Hallo
    WoW nog vlaardingen en bekende slechte stroomopwaarts vlaardingen.wat heeft stroomopwaarts of gemeente vlaardingen voor andere daklozen of thuisloos voor Corona tijden gedaan?? Waarom was zo veel klachten over stroomopwaarts ? De systeem van stroomopwaarts vlaardingen is fout en de manier met klanten omgaan is slecht. Zeker als tussen de daklozen of thuisloos nog ondernemmers zijn ,mijn advies is aan hun dat nooit met stroomopwaarts vlaardingen in de zee gaan.ze gaan jullie verkeerde weg wijzen .Ik ben 100% zeker als stroomopwaarts vlaardingen gaat bemoeien dan wordt het probleem erger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *