Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

COUNTRY CAFE IN MAASSLUIS

MAASSLUIS- Het Country Café komt naar theater Koningshof in Maassluis. In Country Café spelen Country musici uit Nederland de meest authentieke Country, Americana en Westcoast muziek: back to basics. De gastheer en –vrouw van de avond zijn Country zanger, Wim van der Vliert en zesvoudig winnares van ‘De beste Countryzangeres van Nederland’ Jacky (Jacqueline van der Griend). Samen zorgen ze voor een warme, ontspannen sfeer met verschillende elementen zoals ‘Authentieke country’ met nummers van Johnny Cash, Dixie Chicks en Shania Twain. ‘Is dit ook country?’ Met Bruce Springsteen, Norah Jones en Bob Dylan. En ‘U mag het zeggen’ met bijvoorbeeld ‘Jolene’, ‘Stand by your man’ en ‘Mr. Tambourine Man’.

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u op het indoor terras van Theater Koningshof voor 22,50 euro per persoon genieten van een grillbuffet in de beste Amerikaanse traditie.

Country Café speelt op zaterdag 28 februari 2015 om 20:30 uur in Theater Koningshof. Een ticket kost €20,00 inclusief consumptie. Bestel uw kaarten via www.theaterkoningshof.nl of loop even langs bij de kassa’s van het theater (Uiverlaan 20), VVV Maassluis (Heldringstraat 101) of Mastersound (Noordvliet 29).