Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘CONTRAST IN BEELD’ BIJ ‘RUIMTE IN BEWEGING’ SCHIEDAM

SCHIEDAM- ‘Water en vuur vernietigen elkaar, de boer op een speelkaart koestert zijn tegenhanger schuin onder zich.’ Beide voorbeelden bergen een tegenstelling in zich; soms op leven en dood, soms in coƶperatie.

In deze expositie zijn er zachte beelden uit hard materiaal, verven die elkaar tegenwerken, contrasten die materieel zijn maarook in uitvoering en in beeld.

Werk dat op diverse manieren het eigen verschil in zich draagt, soms inderdaad als een felle tweestrijd maar soms ook als een noodzakelijk samenwerkingsverband. Hierbij nodigen we u van harte uit voor de expositie Contrast in Beeld bij Stichting KunstWerkt.

Opening 15 september, 15.30 uur: Openingshandelingdoor Henk Oosterling, filosoof.

Finissage 13 oktober, 15.30 uur: Martijn Horstenspeelt muziek.

Collage workshop 28 september van 14.00 tot 16.00 uurdoor beeldend kunstenaar Grietje Kilian.

Geert Baas, AnnemarieBouwman, Kaije Feenstra, Inge van Haastert, NancyHoogstad, Henk Horsten, Grietje Killian, MagrietMostert,
Mies van der Perk, Henrique van Putten, Aadvan Rijnsbergen, Ro-Nalt Schrauwen, Jeroen Staal, SilviaSteiger, Jan Wagner & Maarten Wendrich

St. KunstWerkt heet u van vrijdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uurvan harte welkom in Ruimte in Beweging, Boterstraat81, 3111 NB Schiedam (ook op afspraak).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *