Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CONTAINERS VOL SPEELGOED NAAR GOEDE DOEL SCHIEDAM

Al het speelgoed dat niet is verkocht op de vrijmarkt mocht in de container op het Wilhelminaplein. Al het andere afval is vanaf 16.00 uur op de stoeprand gezet. Rond 16.30 uur ging een kraak- en een veegwagen door de straat. Gevolgd door blazers.

SCHIEDAM- De Stichting Net Niet Genoeg in Schiedam kan rekenen op vier volle containers met speelgoed. Het speelgoed is achtergelaten door de deelnemers aan de vrijmarkt tijdens Koningsdag aan de Groenelaan.

De Stichting Net niet genoeg zet zich in voor alle inwoners van Schiedam die letterlijk net niet genoeg hebben, voor net dat beetje extra. Het gaat om klanten van de voedselbank en alle anderen die op- of onder de armoedegrens leven. De stichting werkt zonder financiële controle: iedereen is welkom, mits aangemeld via een van de aangesloten organisaties, bedrijven of scholen.

Door het organiseren van twee Grote Net Niet Genoeg Dagen met gratis kleding, speelgoed en woonaccessoires, het Grote Net Niet Genoeg Sinterklaasfeest én allerlei andere activiteiten, probeert de stichting deze mensen weer een zetje in de goede richting te geven.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *