Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CONTACTLOOS BETALEN BIJ PARKEERAUTOMATEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Alle parkeerautomaten in Vlaardingen krijgen nieuwe kaartlezers. Hierdoor wordt contactloos betalen mogelijk (‘Tap en Go’). Een parkeerder hoeft niet meer langs de betaalautomaat om af te rekenen, maar scant zijn betaalpas bij het in- en uitrijden. Hiermee kan afgerekend worden zonder een pincode in te voeren.

Door de vervanging van de bestaande kaartlezers bij de parkeerautomaten kan Vlaardingen voldoen aan het certificeren van de automaten voor het betalingsverkeer met ingang van 1 juni 2019. Dit wordt landelijk voorgeschreven door de Betaalvereniging Nederland (BvN).

Leden van de BvN zijn aanbieders van betaaldiensten: banken, betaalinstellingen en elektronischgeld-instellingen. De BvN streeft naar gemeenschappelijke taken van de leden op het gebied van infrastructuur, standaarden en gezamenlijke productkenmerken.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *