RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CONCERT LISA LUKASZYK KORENBEURS SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Rotterdamse singer-songwriter Lisa Lukaszczyk treedt vanmiddag op in de Schiedamse Korenbeurs. Vrij entree voor iedereen.

Bij mooi weer zal het optreden op het plein voor de Korenbeurs plaats vinden; bij slecht weer binnen in het atrium. Lisa zal voor deze gelegenheid een akoestisch optreden ten gehore brengen samen met drummer Joost Wesseling.

Lisa Lukaszczyk schrijft onder het pseudoniem Luka haar eigen liedjes. Met haar kleurrijke stem en eerlijke liedjes schetst ze beelden uit haar belevingswereld. Geïnspireerd door Bon Iver, Fink en Daughter zet ze een intieme liveshow neer met een grote dynamiek. Eind 2013 heeft ze een groep muzikanten om haar heen verzameld bestaande uit: David Gram op elektrische gitaar, multi-instrumentalist Guido Nederstigt en producer Wannes Salomé. In februari 2014 heeft ze met deze groep haar debuut EP ‘Change of Seaons’ opgenomen. De opnames vonden plaats in het huis waar Lisa is opgegroeid. Hierdoor heeft de EP een pure en vertrouwde sound.

Het concert van Lisa Lukaszczyk is onderdeel van de reeks Muziek in de Bibliotheek. De Bibliotheek Schiedam wil muzikale talenten uit Schiedam en de regio Rijnmond een platform geven om tijdens de eerste zaterdag van de maand tussen 14.00 en 14.45 uur op te treden in de Korenbeurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *