WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

COMEDIAN MURTH MOSSEL IN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Wanner u één van de weinigen bent die comedian Murth Mossel nog nooit gezien heeft, dan heft u hem sowieso wel eens gehoord. Er is namelijk geen stem die zo vaak voor reclames, films en tekenfilms wordt gebruikt als die van Murth Mossel. En hoog tijd om hem eens in het echt te zien, want aanstaande donderdag 4 april (20.30 uur) komt hij met zijn voorstelling Pauwer de wereld voor een avondje in de Stadsgehoorzaal op z’n kop zetten.

Murth Mossel houdt niet van slappe hap, maar van power! Altijd scherp, hilarisch, persoonlijk en trots alseen pauw, maar met beide benen op de grond. Want daar zorgt zijn moeder wel voor. Hij is genadeloos en ontwapenend, daagt zijn publiek uit en gaat de diepte in wanneer u het niet verwacht. Murth boeit van begin tot eind, en zorgt er met zijn energieke stijl voor dat het publiek opgeladen de zaal weer verlaat. Murth geeft u Pauwer!

De voorstelling kwam tot stand in samenwerking met Het HUIS van ASPORAAT, het productiehuis opgericht doorde gebroeders Jandino en Kenneth Asporaat, dus dat betekent natuurlijk gegarandeerd lachen.

Murth Mossel met Pauwer

Donderdag 4 april 20.30 uur (deuren open 19.30)

Toegangsprijs: 19 euro incl. consumptie

Kaarten zijn te bestellen via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/murthmossel

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *