Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CIRCUS VOOR SENIOREN HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Ouderen uit Hoek van Holland en omgeving kunnen op 3 mei allemaal naar het circus voor 5 euro per persoon. Karin Rooney, van Stichting Ouderen Uitjes Westland, heeft de komt van circus Sijm geregeld voor één dag. De tent wordt opgeslagen aan de Strandweg, nabij snackbar Ina.

Er komen drie voorstellingen te weten:11.00, 13.30 en  15.30 uur.

Circus Sijm presenteert een show met acts en speciaal ontworpen showkostuums met veren, glitters en strass. Zo is er een ontroerend paardennummer, scherpschietnummer van internationale klasse en spierkracht acrobatiek waar menig sportschool jaloers op zou zijn. De beroemde clown Yann Rossi, bekroond tijdens het Circusfestival van Monte Carlo, blinkt uit met een combinatie van muziek en mimiek waarmee hij bewijst dat humor nauwelijks woorden nodig heeft om tijdloos grappig te zijn. In alles blijkt de gekozen maat van de tent juist groots te zijn. Want als toeschouwer ruikt u de paarden die met pluimen voorbij galopperen en ziet u het zweet op het voorhoofd van de acrobaten.

Producent Sijm boekt succesnummers van circussen in heel Europa. Daarin schuilt het gevaar van een samengeraapt programma, maar met een uitgekiende mix van muziek en licht laat hij de acts naadloos in elkaar overvloeien. Daardoor voelt u zich bij hem te gast. Een welkome gast die proeft dat de kok en zijn team alles op alles hebben gezet om het de visite naar de zin te maken.

Circus Sijm is speciaal geschikt voor ouderen. Voor meer informatie: www.circussijm.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *