WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CIRCUS MET EEN TWIST IN MAASSLUIS

MAASSLUIS- Deze zomer verschijnt het Koningshoek Zomercircus van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus aan de Uiverlaan naast winkelcentrum Koningshoek. Kom langs en ontdekde betovering van Magic circus met een twist. Een modern circus dat een positieve draai geeft aan tradities en vooroordelen.

Elk jaar presenteert Magic Circus een nieuwe voorstelling. In 2019 is de Magic Dome circustent het domein van de productie TWIST! Wat is circus, wat is een man, wat is een vrouw? Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen. Of toch niet? Is dat eigenlijk wel belangrijk? Kijk rond met een magische twist en geef uw leven eens een andere draai. Verwacht geen kindercircusje van tada boemdiejee, maar een eigentijds circus dat het kind in iedereen wakker schudt. Leuk voor volwassenen en óók leuk voor kinderen.

Zodra u de wereld van Magic Circus betreedt beleeft u van alles. Acrobatische paaldans, niet aan een paal op de grond, maar hoog in de lucht. Koorddans, rare fabelwezens, verrassende gevederde vrienden, de spinAnansi, een acrobaat die eerst geplukt wordt en daarna op de fles gaat, een serious battle met hoelahoeps en zelfs een Las Vegas Showgirl. In 100 minuten raast u van de ene emotie in de andere. Spannende acrobatiek, adembenemende lenigheid, poëtische momentenen verdraaid… eindelijk echt leuke komieken.

Voor bezoekers van winkelcentrum Koningshoek is er een speciale Kind Gratis-actie. Met de online kortingscode KONINGSHOEK kan er voor de rangen Stoelen of Fronttribune een volwasseneticket met een gratis kinderkaartje besteld worden in de online voorverkoop. Deze actie is niet te combineren met andere acties of kortingen. De voorverkoop loopt via www.magic-circus.nl tot 120 minuten voor iedere show. Daarna zijn kaarten uitsluitend verkrijgbaar aan de circuskassa vanaf 60 minuten voor een show. Entreeprijzen vanaf slechts 12 euro.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *