WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CION VLAARDINGEN KRABBELT OP NA GROTE BRAND

VLAARDINGEN- Voetbalclub CION in Vlaardingen kan binnenkort de portocabins betrekken op hun terrein na de verwoestende brand in maart. Op dit moment wordt de tijdelijke huisvesting ingericht om te gebruiken als kantine door de club aan de Kooikersweg. Clubsponsor Voscon BV heeft wanden geplaatst voor een bestuurskamer en opslagruimte. Via giften heeft CION ook inboedel gekregen: koelkasten, een koffieautomaat, tafels, stoelen en zelfs twee massagetafels.

De oorzaak van de grote brand in maart op het complex bij Deltasport en CION zal altijd een raadsel blijven. Het uitgebreid onderzoek heeft geen aantoonbare oorzaak opgeleverd.

Kleedkamers, keuken, kantine en inventaris van de verenigingen gingen in vlammen op. De brandweer is er wel in gelaagd om de tribune te behouden. Het houten clubgebouw werd voor de tweede keer in een week tijd getroffen door brand.

De eerste brand is veroorzaakt door een technisch defect. De brandweer heeft dit vastgesteld naar aanleiding van een eerste onderzoek. Er zijn toen geen verdachte omstandigheden ontdekt.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *