WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CHRISTENEN KONDIGEN BIJBELSE EINDTIJD AAN BIJ ROTTERDAM CS

ROTTERDAM- De achterban van de Zuid-Koreaanse evangelist Lee Man-hee, en zijn Shincheonji  (SCJ), heeft op het plein voor het Centraal Station in Rotterdam vanmiddag voorbijgangers gewezen op de eindtijd, zoals Johannes de Doper dit heeft voorzegd. De aanhang van Man-hee is er van overtuigd dat de wereld nu in die eindtijd is aangekomen, vol duivelse misleidingen, via een fake-pandemie, naar de digitale munt, een wereldregering en een dreigende kernoorlog.

‘Nu is de tijd dat openbaringen wordt vervuld’, laten de Christenen van SCJ Nederland weten, met een verwijzing naar het laatste deel van het Bijbelboek Openbaringen, waarin de wederkomst van Jezus wordt aangekondigd, voorafgegaan aan de grote verdrukking: een tijd waarin de antichrist heerst, ‘zoals er niet geweest is van het begin der wereld tot nu toe en ook nooit meer wezen zal’.

6 gedachten over “CHRISTENEN KONDIGEN BIJBELSE EINDTIJD AAN BIJ ROTTERDAM CS

 1. Dit is toch geen nieuws. Een splintergroepering totaalidioten die ergens staan te protesteren. Zo begon dat gezeik over Zwarte Piet ook; een minuscuul groepje beroepszeikerds uit shithole Amsterdam met een grote bek. Of de totale teloorgang van ons landje nog niet snel genoeg gaat.

 2. Die voorganger van deze Zuid-Koreaanse sekte heeft zich bijna 2 jaar alleen met muilkorf vertoond in de openbare ruimte. Wanneer hij door God zou zijn aangewezen om voor ons Openbaringen te ontcijferen, dan is het heel merkwaardig dat de Heere hem niet even op het vuile spel van de satan heeft gewezen, die immers schuil gaat achter de coronazwendel. Maar is daarmee ook de Bijbel een grote leugen? Nee!

  Een boek dat aantoonbaar al ruim 2000 jaar bestaat en altijd is gebleven (ondanks natuurrampen, oorlogen en hongersnoden), … dat is al heel bijzonder.
  Kijken we naar Openbaring dan zijn er teveel zaken die daar 2000 jaar geleden al in zijn voorzegt, die nu uitkomen. Dat is frappant.

  Een paar voorbeelden:
  – De man op het roze paard die 30% van de wereldbevolking komt uitmoorden symboliseert de kwaadaardige groep van aller rijksten (die schuil gaan achter bijv. de WHO, het WEF en hun farmaceutische industrie). Ze doen zich voor als gezonden door God (wit) maar vertegenwoordigen het kwaad (rood). Het paard is niet roze. Het verbergt alleen zijn rode kleur achter het wit (God). Toch schijnt het rode door het wit. Dat maakt hem roze… voor wie wil zien. En steeds meer mensen zien het. Halleluja!
  – De schorpioen met vijf staarten is ook rood (dus het kwaad) en spuit gif om de mensen te ‘pijnigen’. Zo staat het in de moderne vertaling. Maar de Statenbijbel gebruikt het woord ‘schade’, in plaats van pijnigen. Wel eens gehoord van vaccinatieschade? Wel eens bestudeerd wat er echt in de zg. vaccins zit? Puur gif! Het doet langzaam zijn werk. Net als de prik van een schorpioen. De geprikten lijden geen pijn na de prik… maar de schade die ze oplopen… Bijzonder toch dat dit 2000 jaar gelden al is voorzegt, ….wanneer het alleen maar verzinsels zijn. Toch?
  – En het merkteken van het beest (de duivel) is aanstaande. Alleen wie de duivel aanbidt (voor hem buigt) krijgt straks dat merkteken, en alleen zij kunnen nog kopen en verkopen. Maar iedereen die het teken van het beest afwijst blijft behouden.

  Kerken hebben zich eeuwen terug al heel slim ‘de gemeente’ genoemd omdat de opname van de gemeente tot het laatste oordeel hoort. Maar wie de Bijbel echt heeft bestudeerd weet dat de gemeente bestaat uit iedereen (!!) die leeft volgens de regels van Jezus (de 10 geboden) en hem als zijn/haar verlosser in het hart heeft gesloten. Meer is het eigenlijk niet.

  De boodschap van Openbaringen is niet om nog mensen te bekeren. De boodschap is aan ieder persoonlijk: Wijs het teken van het Beest af!
  Amen.

 3. Gelovige vrienden (hervormd) vinden Openbaringen doodeng. Er zijn heel veel christenen die dat laatste deel van de Schrift liever nooit lezen. In kerken wordt er ook weinig over gesproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *