Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CHINEZEN BOOS OM BOETE TEGEN VANGEN KRABBEN MAASSLUIS

MAASSLUIS- Een groepje van drie chinezen vecht komende dinsdag voor de rechter de boete aan die ze in mei kregen voor het illegaal vangen van Wolhandkrabben langs de Waterweg in Maassluis. De drie komen uit Utrecht, Schiedam en Wassenaar, en variƫren in leeftijd van 32 tot 40 jaar.

In de nacht van 24 op 25 mei heeft de politie in Maassluis twee Chinese mannen aangehouden voor het vangen van Wolhandkrabben. De twee werden gezien met emmers op de Santplaet. Bij het zien van de politie probeerden de twee de emmers direct te verstoppen. Bij controle bleken de mannen niet in het bezit te zijn van een identiteitsbewijs.

Beide mannen zijn aangehouden en mochten na onderzoek enkele uren later weer naar huis. De mannen hebben een proces-verbaal gekregen voor het illegaal vissen op de krabben.

Op 30 mei werd opnieuw een man aangehouden voor het voorhanden hebben van krabben bij het water in Maassluis.

Het is verboden om de Wolhandkrab te vangen in dit gebied, omdat het gehalte dioxine in de krabben te hoog is en daarmee schadelijk voor de gezondheid.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “CHINEZEN BOOS OM BOETE TEGEN VANGEN KRABBEN MAASSLUIS

  1. Lekker een Chineesje halen.
    Het gehalte dioxine in de krabben is te hoog is en daarmee schadelijk voor de gezondheid. Eerst zorgen hun neefjes en nichtjes voor het Corona gedoe en nu voor lokale vergiftiging. Als het corona virus in Nederland was uitgebroken, was de wereld te klein, en hadden we failliet gegaan als Nederland aan de schadeclaims. Daarnaast verbaasd het mij dat je de Spaanse griep, Hong Kong griep
    Mexicaanse griep heb gehad. Waarom zegt nu niemand de Chinese griep? Is de wereld echt bang voor China?

  2. Je moet eens een uitzending bekijken van Border Security Australie en zien, wat Chinezen aan voedsel bij zich hebben, wat meteen linea recta in beslaggenomen wordt. En niet een klein beetje, nee koffers vol. Echt onvoorstelbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *