RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CHINA GARDEN VLAARDINGEN OP 6 NOVEMBER ECHT OPEN

VLAARDINGEN- Op maandag 2 november kunt u weer terecht om te dineren bij  het populaire Chineesrestaurant China Garden aan de Maasboulevard in Vlaardingen. Het horecabedrijf zal gefarceerd openen. “Per etage”, zegt eigenaar Jun Chou.

Per dinsdag 6 oktober start de keuken met een afhaalservice. Vanaf die datum kunt u bij China Garden reserveren op de site, bestellen met een QR-code of gewoon bellen. Alles om grote drukte in het gloednieuwe pand te voorkomen (in verband met de lockdown en de noodverordening waaronder de horeca nog altijd gebukt gaat).

Naar de heropening is door vele Vlaardingers lang uitgekeken. Deze zomer kwamen de eerste reserveringen al binnen voor de kerstdagen. Momenteel ontploft de mailbox vanwege alle belangstellenden voor de kerst.

Jun Chou: “Wij mogen niet klagen na bijna 2 jaar van afwezigheid dat er nog zoveel belangstelling is, maar laten we niet buiten onze schoenen gaan lopen. We beginnen gewoon opnieuw.”

De inrichting van het nieuwe gebouw is nog niet helemaal naar wens van Chou. Het meubilair staat, de verlichting werkt en de keuken is gebruiksklaar, alle apparatuur is getest, maar het echte koken gaat pas later beginnen. Het restaurant zelf moet nog worden voorzien van authentieke details, van vaasjes tot kaarsen. En ja,… er zijn nog een paar tafeltjes vrij voor de kerstdagen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *