Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CHINA GARDEN VLAARDINGEN KAN ALSNOG OPEN

VLAARDINGEN- Het beslag op het nieuwe pand van restaurant China Garden (‘t Platje) aan de Maasboulevard in Vlaardingen is opgeheven. Het Vlaardingse Bouw- en Aannemingsbedrijf Van Zanten BV verricht aanstaande donderdag de sleuteloverdracht aan de horecafamilie Chou. Volgens aannemer Arnold van Zanten zijn de problemen voor dit moment opgelost.

Drie weken terug verscheen een bordje achter het raam van het horecabedrijf: ‘Hier oefent Bouw- en Aannemingsbedrijf Van Zanten BV haar retentierecht uit.’ Het pand was op dat moment al opgeleverd. De bouwkundig aannemer had de klus afgerond, maar een grote opening zat er nog niet in.

Volgens Jun Chou, de directeur van China Garden, hing een spoedige opening van zijn zaak vooral af van de levering van het meubilair dat nog onderweg was en van de snelheid waarmee de bestrating voor het pand zou worden opgeleverd.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “CHINA GARDEN VLAARDINGEN KAN ALSNOG OPEN

  1. Snap de aannemer, gaat de klant failliet, gaat de belastingdienst voor? Eerlijk denk het niet, maar daar moet hij wel rekening mee houden (zijn onder pand behouden, tot bank garantie) maar blij hoop voor hem dat hij nog open gaat dit jaar, gaat zelf pas na Corona, dus hoop volgend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *