RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CENTRUM VLAARDINGEN BIJ RTL4

VLAARDINGEN- De binnenstad van Vlaardingen is vanmiddag te zien om 15.30 uur in het RTL4 programma ‘De Beste van Nederland’. In dit programma wordt Vlaardingen gepresenteerd als stoere industrieel haringstad en wat leuk is om te bezoeken en te verblijven.

Verschillende beroepsgroepen en branches passeren de revue in verschillende uitzendingen, waarin de twaalf provincies het met een vlog-competitie steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. De kijker thuis bepaalt uiteindelijk wie de winnaar moet worden.

De vlogfilm van Binnenstad Vlaardingen is voor de titel genomineerd. In de vlogfilm is een combinatie te zien van Vlaardings trots. Zo komt de binnenstad in beeld, de Markt met de Grote Kerk, het museum Vlaardingen, Zeillogger de Balder, de haven, de Nieuwe-Waterweg, het Archeologisch Educatief Erf in de Broekpolder, overnachtingsmogelijkheden, uitgaansmogelijkheden en Vulcaan Bier. Ook wordt aandacht gevraagd voor de Slag bij Vlaardingen die in 2018 wordt nagespeeld. Vlaardingen wordt als stoere industriële haringstad gepresenteerd.

Bent u als Vlaardinger ook trots op onze stad? Breng dan uw stem uit zodat Vlaardingen ‘de Beste van Nederland’ wordt. Vanaf nu kan iedereen stemmen op de website: www.rtl.nl/debestevannederland. De poll sluit weer op maandag 8 januari om 12.00 uur en vanaf dat moment kan er niet meer gestemd worden. Op maandag 8 januari om 12.30 uur worden LIVE alle winnaars tegelijkertijd bekend gemaakt via de livestream op de website www.debestevannederland.nl

De uitzending wordt herhaald  op zaterdag 9 december, om 10.30 uur en op zondag 24 december, om 14.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *