Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CDA VLAARDINGEN START ACTIE TEGEN VERHUIZEN KINDERAFDELING

VLAARDINGEN- De kinderafdeling van het Sint Franciscus Gasthuis Rotterdam moet maar naar Schiedam verhuizen. Dat bepleit het CDA in Vlaardingen. De partij is daarvoor een online petitie gestart. De partij verzet zich tegen het verder uitkleden van het Schiedamse Ziekenhuis in een reactie op het bericht dat de ziekenhuisdirectie de kinderafdeling wil overplaatsen van Schiedam naar Rotterdam. Er wordt aangegeven dat er niet genoeg personeel is om beide afdelingen open te houden.

‘Een ziekenhuis zonder kinderafdeling, kraamzorg en 24/7 Spoedeisende Hulp kun je bijna geen ziekenhuis meer noemen’, vindt het CDA. Het CDA wil niet dat het Franciscus Vlietland een buitenpoli wordt.

Alle bezorgde inwoners van het Waterweg-gebied worden opgeroepen de petitie te tekenen. Volgens het CDA is het Sint Franciscus Gasthuis Rotterdam voor iedereen uit het Waterweg gebied die afhankelijk is van het openbaar vervoer moeilijk te bereiken. Met de drukte op de A20 zou u bij noodsituaties onnodig risico lopen. De partij constateert dat er in Rotterdam meerdere ziekenhuizen zijn, waaronder het Sophia Kinderziekenhuis, maar de Waterweg regio komt zo zonder een volwaardig ziekenhuis en blijft achter met een grote buitenpoli.

De petitie steunen kan HIER.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “CDA VLAARDINGEN START ACTIE TEGEN VERHUIZEN KINDERAFDELING

  1. kinderafdeling Vlietland verhuist naar Rotterdam? als excuus wordt gebruikt dat het moeilijk te bereiken is over de A20????? wordt het Fransiscus dan niet moeilijk te bereiken, vlakbij een enorm drukke rotonde????? ook A20 wat een slap ekskuus zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *