Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CDA VLAARDINGEN IS HOOGWATER HELEMAAL ZAT

VLAARDINGEN- Welke mogelijkheden zijn er om overlast te voorkomen door het herhaaldelijke hoogwater in Vlaardingen? Het CDA legt die vraag voor aan het gemeentebestuur. Ook wil de partij onder meer weten of burgemeester en wethouders bereidt zijn om met de ondernemers en inwoners in gesprek te gaan om mogelijke oplossingen te onderzoeken voor het gebied waar het hoogwater voor problemen zorgt.

Vlaardingen wordt al jaren geteisterd door hoogwater. Delen van de Westhavenkade, Oosthavenkade, Maasboulevard en Koningin Wilhelminahaven Noord- en Zuidoostzijde stromen een aantal keer per jaar over. Ook de Vlaardingse ondernemers en inwoners die gevestigd zijn aan de verschillende kades worstelen ieder jaar weer met de gevolgen van het hoogwater.

Oude bedrijfsbebouwing langs de Koningin Wilhelminahaven is plaatselijk cultureel erfgoed. Het CDA wil dit behouden. De partij wil daarom dat er gehandhaafd wordt op het behouden van deze monumentale panden, maar ook dat nieuwe ontwikkelingen zoals woningbouw kunnen plaatsvinden in de toekomst. Hiervoor zal, naar het oordeel van het CDA, de wateroverlast in dit gebied aangepakt moeten worden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *