RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CDA VLAARDINGEN HEEFT DUIZEND HANDTEKENINGEN VOOR KINDERAFDELING

VLAARDINGEN- Al meer dan duizend mensen hebben de petitie getekend van het Vlaardingse CDA voor behoud van de afdeling kindergeneeskunde bij het Vlieland Ziekenhuis. Het CDA roept het Franciscus Gasthuis in Rotterdam op het ziekenhuis in Schiedam niet verder uit te kleden. Volgens de Vlaardingse christendemocraten kan men een ziekenhuis zonder kinderafdeling, kraamzorg en 24/7 Spoedeisende Hulp bijna geen ziekenhuis meer noemen. Het CDA wil niet dat het Vlietland Ziekenhuis een buitenpoli wordt.

De kinderafdeling van het Sint Franciscus Gasthuis Rotterdam moet maar naar Schiedam verhuizen, bepleit het CDA in Vlaardingen. De partij is daarvoor op 15 januari de online petitie gestart. De partij verzet zich tegen het verder uitkleden van het Schiedamse Ziekenhuis in een reactie op het bericht dat de ziekenhuisdirectie de kinderafdeling wil overplaatsen van Schiedam naar Rotterdam. Er wordt aangegeven dat er niet genoeg personeel is om beide afdelingen open te houden.

Door het sluiten van de kindergeneeskunde in Schiedam komen er zes bedden bij in de regio en kunnen meer kinderen in de regio worden behandeld. Daarmee heeft de Schiedamse CDA-wethouder Patricia van Aaken het plan in voorbereiding afgelopen week juist verdedigd.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “CDA VLAARDINGEN HEEFT DUIZEND HANDTEKENINGEN VOOR KINDERAFDELING

  1. het is ten hemel schrijnend dat alles wordt weggehaald uit ons ziekenhuis .eerst de afbraakholy ziekenhuis en nolet en gemeentelijk schiedam ziekenhuis samen gevoegd .dan sprake vanuit regering vlietland te sluiten .wat gelukkig niet doorging.en eerst s.h en andere afdelingen nu weer en niet voor het eerst .probeert franciscus of gemeente rotterdam op deze wijze ons ziekenhuis uit te kleden door weer te proberen de geboorte en kinderafdeling weg te halen .het wordt tijd dat de regering gaat in grijpen met deze mensenhandel er blijft weinig over zo .want je vraagt je af wat is de volgende afdeling die ze daar willen hebben .dus vlaardingen en omstreken kom in opstand tegen deze praktijken van wat eens het sint francicus was .ze hebben de sint en dus het geloof al weg gegooid ik ben keihard tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *