Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CDA-LEDEN STELLEN KANDIDATENLIJST VLAARDINGEN VAST

VLAARDINGEN – De kandidatenlijst waarmee het CDA Vlaardingen de verkiezingen ingaat, is bekend. De ledenvergadering stelde de lijst gisteren vast. Na de al benoemde lijsttrekker Marieke Thommis volgt wethouder Jacky Silos op de tweede plaats. Op nummer drie en vier staan Roel Veugelers en Corné Venema, gevolgd door Constantijn Stevens, Rik Meerman en Willem de Wilt op nummer vijf, zes en zeven.

Lijsttrekker Marieke Thommis: “Ik ben trots op deze lijst en verheug me erop met dit geweldige team van zoveel goede en enthousiaste kandidaten aan de slag te gaan. Zo blijven we ons als CDA ook in de nieuwe gemeenteraad inzetten voor onze mooie stad Vlaardingen, samen met de bewoners, verenigingen, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Er is genoeg te doen.”

Ook afdelingsvoorzitter Peter van Rijn is enthousiast. “We bieden de kiezers in maart een stevige en evenwichtige kandidatenlijst aan. Met Roel en Constantijn als nieuwe gezichten hebben we een goede mix van ervaren kandidaten en nieuw talent op de CDA-lijst.”

Van de twee nieuwe gezichten op de lijst is Roel Veugelers (53) pensioenadvocaat en mediator. Constantijn Stevens (60) is ondernemer in de binnenstad. Beiden zijn actief in de lokale gemeenschap.

Op de kandidatenlijst van het CDA staan 22 kandidaten. Jan Anderson, oprichter en directeur van Streekmuseum jan Anderson, is op plek 22 lijstduwer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *