Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CD EN PLATENBEURS IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Dynamite platenbeurs keert terug in Schiedam, op zaterdag 9 mei staat de beurs op het Land van Beloften midden in het centrum van Schiedam. Gewoon in de open lucht, dus geen entree betalen, gezellig langs de kramen lopen, op zoek naar leuke muziek.
PVE 2 (2)

Steeds minder CD’s en meer LP’s. Dat is de trend die wij de laatste jaren steeds meer zien. De LP is duidelijk bezig aan zijn come back .Meer Gouwe Ouwe worden opnieuw geperst Maar vooral ook nieuwe items verschijnen op LP . Voor de echte muziekliefhebbers is de LP nooit weg geweest. En liefhebbers zijn er genoeg in de regio Schiedam. Kom kijken en schrik hoeveel er nog bewaard is gebleven van inmiddels vele jaren terug. En dan hebben we het niet over wat platen die van een stoffige zolder zijn komen vallen en na een rondreis over vele rommelmarkten nog even bij de kringloop worden afgegeven. maar over zeer leuke en zeldzame exemplaren uit de jaren zestig die de drank, drugs en rock & roll maar net hebben overleeft.

Dynamite noemt het “van Hard Rock tot Klassiek”, maar ook alles wat ertussen valt is aanwezig. Zoals Jazz, Blues, R&B, Rock&Roll, Beat, Punk, Funk, Reggae, Country, Nederbeat, Indo Rock, Heavy Metal of Nederlandstalige piraten singles etc. etc. En dat allemaal op Vinyl, grammofoonplaat, CD en DVD; zowel nieuw als tweedehands en in alle prijsklassen. LP’s, Singles en CD’s al vanaf 1 euro en niet een beetje, maar heel veel. Ook films op DVD zijn tegenwoordig in grote hoeveelheden op de beurs aanwezig en ook hiervoor geld goede kwaliteit tegen een redelijke prijs

Het wordt zaterdag dan ook weer volop genieten voor de echte muziekliefhebber. Gezellig snuffelen tussen duizenden oude single¬tjes of LP’s of gewoon naar recente muziek op CD of DVD op zoek naar die ene plaat waar men goede of leuke herinneringen aan beleeft of naar die ene CD die in de reguliere platenzaak allang niet meer te krijgen is.

Al bij al een beurs die door de echte muziekliefhebber niet gemist mag worden. De beurs is geopend van 10.00 uur – 17.00 uur.