WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CARNAVAL EXCELSIOR ’20 SCHIEDAM BIJNA UITVERKOCHT

SCHIEDAM- Voor het beroemde carnaval van Excelsior’20 in Schiedam zijn dit jaar gestrikt de Dikdakkers en Eric Dikeb. Het feest barst los onder leiding van Prins Teun met een nu al uitverkochte vrijdagavond. Ook voor de zaterdag is het aantal kaarten inmiddels beperkt. Voor de zondag met Eric Dikeb is het vrij entree.

Op de uitverkochte vrijdag staan niemand minder dan De Dikdakkers te popelen om er een knalfeest van te maken. De Dikdakkers zijn onder meer bekend van de knallers ‘Het Vliegerlied’, ‘Hobbelpaard’ en ‘Cowboys en Indianen’.

Zaterdagmiddag staat clubgebouw De Toekomst geheel in het teken van het traditionele kindercarnaval. De tent wordt dan overgedragen aan de jeugdprins en zijn Raad die nu al staan te popelen om de boel weer eens ouderwets op zijn kop te zetten. De prins daagt iedereen uit zich zo origineel mogelijk te verkleden en deelt zelfs prijzen uit voor de meest maffe uitgedoste kinderen, maar ook jeugdteams worden door de prins opgeroepen om in vol ornaat op het feest der feesten te verschijnen.
Achter de schermen wordt keihard gewerkt om een programma op de planken te brengen dat z’n weerga niet kent. Het belooft bommetje vol te zitten met acts en optredens, dus zorg allemaal dat u op tijd bent zodat u er niets van hoeft te missen.

Zaterdagavond is het ‘grote’ carnaval en zal het een echt ouderwets feestje worden.

Zondagmiddag en -avond wordt het weekend afgesloten in stijl met Eric Dikeb. Het ZaMiVo wordt naar de zondag verplaatst. Volle bak dus.

Reserveer nu snel uw kaarten door een mailtje te sturen naar excelsior20carnaval@hotmail.nl
Zaterdag 25 februari: 12,50
Zondag 26 februari: gratis toegang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *