Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CAPTAIN’S DINNER BIJ GESCHIEDENIS GUSTO SCHIEDAM

SCHIEDAM- Heerlijk eten terwijl u luistert naar de verhalen van fotograaf Sjef van Duin over de rijke geschiedenis van de beroemde Gusto scheepswerf. Dat kan op woensdag 22 januari op de tweede Zwart-Gele avond bij Zavor Coffee Experience aan de Hoogstraat 91 in Schiedam. Veel Schiedamser wordt het niet.

De Zwart-Gele avonden bij Zavor hebben allemaal een eigen thema met Kunstenaars, Muzikanten, Makers en historici. Januari staat in het teken van de scheepvaartindustrie in Schiedam.

Sjef van Duin (fotograaf en medewerker van het Nederlands Fotomuseum) vertelt, tussen de gerechten door, verhalen over de Gusto en toont foto’s van o.a. Cas Oorthuys. Van Duin gaat onder het genot van een Captain’s Dinner zorgen voor een boeiende reis door de geschiedenis van de stad.

Monica en Peter ontvangen u de 22e vanaf 18.00 uur; het diner start om 18.30 uur.

Zavor zit sinds januari 2018 aan de Hoogstraat 91, in het oudste woonhuis van Schiedam. Van de koffieopbrengst gaat standaard een deel naar ontwikkelingshulp voor Afrika. Ook ondersteunt de Zavor foundation het Keniaanse weeshuis Jiwe-Rock, waar weeskinderen van ouders met HIV of Aids worden opgevangen en geschoold.

Reserveren voor de Gusto-avond kan direct bij Peter, op nummer 06 – 41 55 12 32.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *