RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CAIW VERHUIST NAAR SCHIEDAM

SCHIEDAM- Glasvezelbedrijf CAIW, met meerdere kantoren in Naaldwijk en Rotterdam, bundelt na de zomer haar kantooractiviteiten in Schiedam. Ook circa zestig DELTA-medewerkers gaan vanaf deze kantoorlocatie werken. Beide merken vallen sinds begin van dit jaar onder dezelfde groepsstructuur. Vanuit een gemeenschappelijke kantoorlocatie willen zij de groeiambities van het bedrijf gezamenlijk vorm geven.

Vanmorgen heeft de directie haar medewerkers ingelicht over de verhuizing. CAIW was al langer op zoek naar één gemeenschappelijk pand om haar ongeveer driehonderd medewerkers te huisvesten. De nieuwe locatie biedt hiervoor voldoende ruimte en is daarnaast ook veel beter bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Vanaf 1 september sluit het bedrijf stapsgewijs de huidige kantoren. Een pakket met compensatievoorzieningen is met de ondernemingsraad besproken en maakt onderdeel uit van de adviesaanvraag.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *