WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CAFÉ KORTE DAM SCHIEDAM WORDT ECHTE HERINNERING

SCHIEDAM- Café de Herinnering staat te koop op Marktplaat. De zaak op de hoek van de Korte Dam gaat weg met alle drankvoorraad. Op Marktplaats valt te lezen: ‘Zo kunt u direct geld verdienen. De vergunning wordt verstrekt met openingstijden van 07.00 tot 01.00 uur en in het weekend van 07.00 tot 04.00 uur.’

Voor de opening van het café werd zo’n vier jaar geleden het zangduo Bonnie (St. Claire) en Jose (Hoebee) uitgenodigd. Het horecabedrijf is vernoemd naar de enige LP van Bonnie en Jose. Het album stond in januari 1986 genoteerd in de LP Top 50. Uiteindelijk kwam alleen Hoebee opdraven voor de opening.

De buurtkroeg van zanger Martino en zijn partner Joop Fluiter kwam in het pand van het voormalige feestcafé Valentijn. De zaak van de familie Valentijn werd na gesteggel over de vergunning een jaar eerder gesloten. Daarna ontstond nog een korte strijd over het terrasmeubilair voor de kroeg.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “CAFÉ KORTE DAM SCHIEDAM WORDT ECHTE HERINNERING

  1. Het is niet netjes om zomaar zonder toestemming artikelen te plaatsen zonder de eigenaren te informeren en of reactie te vragen. Een zaak te koop zetten is 1 maar wel met enige voorbehoud. Ik eis dat u dit bericht direct verwijderd. Namens cafedeherinnering J. H. C. Daemen en M. R. Burger de eigenaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *