Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CADEAUFEEST 25-JARIG BESTAAN NIEUWE PASSAGE SCHIEDAM

SCHIEDAM- Winkelcentrum De Nieuwe Passage start vandaag de viering van het 25-jarig bestaan. De feestelijke aftrap van het jubileumjaar vindt plaats om 11.00 uur met Het Grote Cadeaufeest. De hele dag maken de bezoekers kans op mooie prijzen, die door de ondernemers beschikbaar zijn gesteld. Aan het einde van de dag maakt men ook nog kans op een shopcheque in het winkelcentrum ter waarde van 250 euro. Hiervoor moeten de bezoekers één of meerdere aankopen doen in het winkelcentrum én de kassabon deponeren bij de stand.

Bij een vernieuwd winkelcentrum hoort ook een nieuwe huisstijl en nieuwe website. Het nieuwe logo wordt vanmiddag tijdens het Grote Cadeaufeest om 13.00 uur onthuld door voorzitter Ed Vriethoff van de winkeliersvereniging. Dan gaat ook de nieuwe website online.

Het zijn niet alleen jubileum activiteiten die gaan plaatsvinden, maar de nieuwe eigenaar heeft ook opdracht gegeven om het winkelcentrum en de parkeergarage een cosmetische make-over te geven. Inmiddels is de aannemer gestart en de verwachting is dat de werkzaamheden begin april dit jaar afgerond zijn. Passage Schiedam is dan weer ‘fit for the future.’

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *