Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BUURTPREVENTIE SCHIEDAM-OOST HEEFT U NODIG

SCHIEDAM- Buurtpreventie in Schiedam-Oost zoekt nieuwe aanwas. Vrijwilligers met een serviceverlenende taak naar de wijk zijn welkom. U fungeert als de ogen en oren van de buurt.

Zo’n 8 jaar geleden begon een kleine groep bewoners uit Oost met het Buurtpreventieteam. De vrijwilligers houden zich voornamelijk bezig met signaleren en rapporteren over alles wat zij tegenkomen, vooral in de buitenruimte: vuiliniszakken, een televisie naast een boom, parkeerproblemen en vandalisme. Het Buurtpreventieteam krijgt daarbij steun van de Lichtblauwe Brigade en de politie.

Het werk van de vrijwilligers wordt gewaardeerd. Buurtpreventie Schiedam heeft dit jaar de negende Valentijnsprijs van D66 Schiedam gewonnen. De jury was onder de indruk van de toewijding van de vrijwilligers om bij weer en wind toe te zien op de buurtveiligheid. De Valentijnsprijs wordt jaarlijks door D66 Schiedam uitgereikt aan een bewoner, club of vereniging die op vrijwillige basis een positieve bijdrage heeft geleverd aan de leefomgeving van Schiedam.

U kunt zich aanmelden als nieuwe vrijwilliger bij bvso@kpnmail.nl of kom langs op woensdag- en donderdagmiddag vanaf 13.00 in het wijkcentrum aan de Boerhaavelaan.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *