Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BURGEMEESTERS VLAARDINGEN ZETTEN TAP OPEN

VLAARDINGEN- De tap in The Irish Pub op de Westhavenplaats in Vlaardingen is vanmiddag om 12.00 uur weer geopend door de twee Vlaardingse burgemeesters. De handeling – het tappen van de eerste pilsjes – door burgemeester Bas Eenhoorn (VVD) en Leo IJdo (nachtburgmeester) was vooral het startschot voor de heropening van de Vlaardingse terrassen. Junior Flynn, eigenaar van The Irish Pub, kijkt toe.

De belangstelling – van fotografen – is groot voor de eerste terrasbezoekers.
Op en rond de terrassen zien we vervolgens tout Vlaardingen passeren. Zo zijn gesignaleerd de wethouders Sebastiaan Nieuwland (D66), Bart Bikkers (VVD), de raadsleden Marieke Thommis (CDA), Ron Boers (fractie Boers), Ben Vuijk (ONS) en Ben Trooster (BvV).

Voor de horeca begint nu de zware slag om de schade, veroorzaakt door de lockdown van de afgelopen maanden, enigszins in te lopen. In Vlaardingen mogen horecaondernemers hun terrassen vergroten als ze aan een aantal voorwaarden voldoen. Veel horecaondernemers hebben een melding gedaan bij de gemeente voor grotere terrassen. Op terrassen geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (dit geldt niet voor mensen uit hetzelfde huishouden).

Foto’s: Arne van der Zande

Wat opvalt, burgemeester Bas Eenhoorn (VVD) draagt geen ambtsketen. Dit in tegenstelling tot zijn voorgangster Annemiek Jetten (PvdA), die met de keten leek vergroeid.
GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *