Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BURGEMEESTER: ‘WEL HANDHAVING OP MAASBOULEVARD SCHIEDAM’

SCHIEDAM- Op de Maasboulevard wordt in de avonduren wel degelijk gecontroleerd door handhavers van de gemeente, beweert burgemeester Cor Lamers (CDA). De burgervader zegt dat in een reactie op de aanhoudende kritiek van omwonenden dat het de spuigaten uitloopt met zaken als racen, drugsdealen en herrie.

Lamers: “Wij controleren daar regelmatig, maar op de momenten dat het fout gaat hebben we natuurlijk ook nog andere prioriteiten. Dat zal je altijd zien. We hebben er nu voor gekozen dat de Maasboulevard vanaf donderdag weer een noodverordening wordt. Ondanks het parkeer- en inrijverbod na 22.00 uur, trekken zich daar relatief weinigen iets van aan, want dat hebben we gehandhaafd.”

Het aantal overlastmeldingen komt ook geregeld op verkeerde plekken binnen, meent raadslid Karin de Vries (AOV). Meer duidelijkheid zou helpen, betoogt zij. De Vries: “Op de Maasboulevard ging het in het afgelopen weekend weer helemaal mis. We hebben inmiddels begrepen dat bij overlast na 22.00 uur bellen naar een 0900-nummer of naar 14010 niet meer werkt. Bewoners moeten in dit geval bellen naar 112. Want we krijgen vaak een bericht dat mensen niet gehoord worden, maar dan bellen ze het verkeerde nummer.”

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “BURGEMEESTER: ‘WEL HANDHAVING OP MAASBOULEVARD SCHIEDAM’

  1. Handhaven is in Nederland het grootste probleem. Dat zie je overal. We zijn een land van gedogen en pappen en nathouden. En vooral waar dat tuig bezig is zie je dat er niet wordt opgetreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *