Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘BURGEMEESTER VLAARDINGEN KAN WARE WOONPLAATS TONEN MET IPAD’

VLAARDINGEN- De Vlaardingse burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) kan dankzij de moderne techniek het onweerlegbaar bewijs leveren dat ze daadwerkelijk in Vlaardingen woont. Voor dat bewijs hoeft de burgemeester slechts de gegevens van haar Ipad te tonen, denkt raadslid Tim Thiel (Fractie Boers). Hij verzoekt de burgemeester in een reeks schriftelijke vragen dit te doen.

Thiel legt uit: ‘De Ipad van de gemeente Vlaardingen (die de burgemeester en raadsleden gebruiken) slaat alle locatiegegevens op. Ook worden alle locaties waar een mobiele telefoon zich bevindt opgeslagen (WIFI en GSM zendmasten).’ Thiel wil weten waar Jetten in de maand juni tot nu toe verbleef: Vlaardingen of Breda. Dus stelt hij de burgemeester de vraag: ‘Bent u bereid om de locatiegegevens uit de telefoon en de Ipad van de burgemeester in het Presidium te openbaren aan alle fractievoorzitters, zodat klip en klaar helder is waar de burgemeester tijdens werkdagen verbleef: in Vlaardingen of in Breda?’

Waterweg Actueel onthulde gisteren dat de burgemeester van Vlaardingen in Breda woont, op basis van verklaringen van haar Bredase buren, bewoners van een appartementencomplex in Vlaardingen-Holy en gegevens uit het Kadaster.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “‘BURGEMEESTER VLAARDINGEN KAN WARE WOONPLAATS TONEN MET IPAD’

 1. Mooi, maar als Jetten er achter komt dat je die locatiegegevens gewoon kunt verwijderen uit je iPad en je die iPad kunt instellen dat hij die gegevens helemaal niet meer logt?

 2. De Burgemeester betoont zich in het AD ondertussen zeer ontdaan. Ze eist een onderzoek naar de werkwijze van Waterweg Actueel. Het zal mij niets verbazen als zij zich dadelijk gaat inzetten om deze website te verbieden.

  De Burgemeester zou ondertussen beter moeten weten dan om alweer nieuwe mediarelletjes omtrent haar functioneren te veroorzaken. De beste optie voor haar is om gewoon om snel openheid te geven, en zo alle verdere misverstanden te voorkomen.

  Want zolang zij geen openbaarheid van zaken wenst te geven, drukt zij haar ‘vijanden’ (dwz politieke opponenten en vrije pers) alle middelen in handen om haar imago komende tijd grondig te besmeuren. En dat allemaal op basis van een foutieve aanname die zijzelf, bij deze, in stand wenst te houden.

  Maar in plaats van uitgebreid huilie-huilie te doen in de landelijke pers, zou de Burgemeester beter uit haar slachtoffer rol kruipen en snel binnenskamers haar mobiele gegevens aan wat collega-ambtenaren laten zien… voordat alles helemaal uit de hand gaat lopen?

  Zo te zien kiest de Burgemeester er echter voor om van een onduidelijke situatie een schaamteloze vertoning te maken. Ze escaleert het drama nu zelf. Vergeet niet dat ze alleen maar hoeft te bewijzen waar ze woont?

  Ik wens de Burgemeester komende tijd veel wijsheid toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *