Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BURGEMEESTER VLAARDINGEN GAAT VOOR CONTROLE QR-PAS HORECA

VLAARDINGEN- Burgemeester Bert Wijbenga (VVD) wenst op geen enkele manier af te wijken van de landelijke lijn met betrekking tot de QR-pas in de horeca. Wijbenga: ‘De lijn blijft net als voorheen uitgaan van coachend handhaven (mondeling waarschuwen, schriftelijk waarschuwen, bestuurlijk handhaven)’. Volgens de burgemeester liggen de prioriteiten bij het overschrijden van de sluitingstijden en de controle op de QR-code en de ID.

ONS.Vlaardingen had vorige week verzocht om de 21 Boa’s in Vlaardingen niet actief te laten handhaven op de QR-pas bij de horeca. De burgemeester heeft het verzoek om niet te controleren direct en met klem ontraden.

Voor de extra ondersteuning van het toezicht en de handhaving op de QR-pas door de gemeenten stelt het demissionair kabinet 45 miljoen euro beschikbaar. Wijbenga wenst de financiële middelen van het Rijk voor handhaving zo optimaal mogelijk te benutten.

Vanaf zaterdag wordt de QR-pas verplicht voor toegang tot de horeca, theaters, festivals en professionele sportwedstrijden. Dit ter bestrijding van een fictief virus met de dodelijkheid van een griep. Aan de QR-pas is een wereldwijde prikcampagne gekoppeld met een ongecontroleerde, experimentele gentherapie, waaraan, alleen in de EU, nu al ruim 25.000 mensen zijn overleden.

9 reacties op “BURGEMEESTER VLAARDINGEN GAAT VOOR CONTROLE QR-PAS HORECA

 1. Joh, 45 miljoen euro voor handhaving door Rutte en Co. En voor het opschalen van de IC-capaciteit? NUL euro.

  Mensen dit gaat niet om volksgezondheid!

  Waarom een spuit tegen iets wat niet bestaat…de WHO, WEF en Big Farma hebben het beste met ons voor? Het vaccin is het virus. Maar pas op dat je geen vergelijkingen maakt. Wat een gotspe.

 2. Eindelijk een burgemeester die verstandig handelt. De horeca moet openblijven teneinde de economie te steunen en this is the way. Ik begrijp niet dat in Nederland veel mensen hier zo obstinaat op reageren terwijl in onze omringende landen deze regel met vanzelfsprekend wordt nageleefd. Ik denk dat de enigen die hier over wat te zeiken hebben van die ongevaccineerde wappies zijn. Zij hoeven niet te beginnen over buitensluiting want dat doen zij zelf. Met groot gemak roken ze een slof zware shag per week, ze sporten nauwelijks, eten weinig groenten en fruit maar veel snacks en dan wél zeuren over de mogelijke schadelijke bijwerkingen van zo’n prikkie.

 3. ONGEKOZEN burgemeester gaat de ONGELDIGE maatregelen van het DEMISSIONAIRE kabinet uitvoeren. Discriminatoire maatregelen die namens de Nederlandse Grondwet, het Europese Verdrag van de Rechten van de Mens en de Nuremberg Code VERBODEN zijn. Deze man is nu al fout in de oorlog.

 4. Als een land in een gezondheidscrisis zit en kabinetsbeleid resulteert in meer stadswachtjes en minder zorgpersoneel, dan zit er iets goed fout.

   1. Heel fijn. Dus na de economische sloop van het MKB via de lockdown, de niet-werkende muilkorven en de onnodige avondklok is het nog maar een heel kleine stapje naar een onlogische en onethische coronpas. Dit is wat er gebeurt als je niet-onderbouwde maatregelen accepteert. De vraag is dan: wat volgt?

    Een normaal denkend mens krijgt het niet verzonnen.

    Schiet het trouwens al een beetje op met het leveren van het bewijs dat het virus ook echt bestaat? Ben je d’r al een beetje uit waar ter wereld dat zogenaamde virus onder een microscoop zichtbaar is gemaakt? In welk laboratorium het is geïsoleerd! Want wanneer dat allemaal niet is gebeurd geldt simpel dat het ook niet bestaat. En wat betekent dat? Spoiler: Je wordt in de zeik genomen (en dat dringt maar niet door!). Maar ja, coronagelovigen… te stom om zelf te denken.

    Covid=griep!

    1. Pas maar op Bep.
     Een ieder die tegen de geloofsovertuiging ingaat van Rutte en consorten wordt gek verklaard en maakt men monddood.
     Mensen die jarenlang in de politiek zitten en een andere visie hebben dan de sekteleden of andere mening krijgen worden ontslagen.
     Hiervan kunnen ze niet zeggen dat ze gek zijn, een gek laat je nml. niet toe in je partij.
     Hulde aan Mona Keijzer, zij liet zich niet langer de mond snoeren. Hopelijk gaat ze met Omzicht in zee, en wordt ze minister.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *