Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BURGEMEESTER SLUIT WINKEL SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- Tijdens een integrale controle in Schiedam-West is vanmiddag Mini Markert Krakus gesloten op last van de burgemeester. Het gaat om de winkel op de hoek van de Nieuwe Haven en de Gordonstraat. De burgemeester besloot tot de spoedsluiting, omdat in de winkel een busje traangas en een slagwapen lagen.Ook zijn zeven sloffen illegale sigaretten en een hoeveelheid illegale alcohol aangetroffen. De eigenaar is gearresteerd voor wapenbezit.

In de wijk is ook preventief gefouilleerd. En niet voor niets, laten de betrokken partijen weten. Meer informatie volgt later.

Bij de actie is samengewerkt tussen de Politie, Lichtblauwe Brigade, Stedin, Belastingdienst, Douane en het Openbaar Ministerie.

Sinds maart 2017 is Schiedam-West toegevoegd aan de lijst van veiligheidsrisicogebieden. In Schiedam-West wordt dit gebied begrensd door: Vlaardingerdijk, Nieuwe Haven, Westfrankelandsestraat, Aleidastraat, Rubensplein, Burgemeester Knappertlaan en alle in deze begrenzing gelegen straten. 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *