RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BURGEMEESTER SCHIEDAM OVER MOORD: ‘VERSCHIL VAN MENING’

SCHIEDAM- Terwijl het politieonderzoek nog loopt weet burgemeester Cor Lamers (CDA) al meer over de moord in de Boomgaardstraat. Tijdens zijn nieuwjaarstoespraak wees hij op het toenemend geweld. Lamers: ‘Heb je een verschil van mening, dan leg je blijkbaar een handgranaat bij iemand op het balkon of dan geef je een waarschuwingsschot door iemands raam. Of erger nog: je schiet iemand neer, zoals heel recent in de Boomgaardstraat. Het is een verschijnsel dat we in heel Nederland waarnemen en Schiedam is helaas geen uitzondering. In veel gevallen is er een direct verband met drugsgerelateerde criminaliteit.’

In verband met de moord van vorige week in de Boomgaardstraat heeft de politie gisteravond een passantenonderzoek uitgevoerd. De politie hoopt op die manier mensen te spreken die mogelijk meer informatie hebben over deze zaak waarbij een 26-jarige man uit Rijswijk werd doodgeschoten in een benedenwoning.

Uit onderzoek van de politie blijkt dat er op die bewuste zaterdagavond 28 december rond 19.30 uur, nog iemand gewond is geraakt. Deze gewonde heeft, eventueel met hulp van anderen, de woning verlaten. Dit moet opgevallen zijn bij voorbijgangers, omwonenden en uitgaanspubliek.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.