WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BURGEMEESTER SCHIEDAM NOEMT ILLEGAAL FEEST ‘ONTOELAATBAAR’

SCHIEDAM- Burgemeester Cor Lamers (CDA) veroordeelt het illegale feest dat vanmorgen is beëindigd door de politie. Lamers vindt het feest ontoelaatbaar. Bij de ontruiming zijn geen mensen aangehouden. Van de organisatoren zijn wel alle gegevens genoteerd. Naar hen toe zullen zeker nadere maatregelen worden getroffen, zo wordt aangekondigd. Lamers beroept zich op de vrijheidsberovingen die de bevolking zijn opgelegd sinds de hoax.

Vanochtend heeft de politie het feest beëindigd dat plaatsvond in een bedrijfspand aan de Jan van Riebeeckweg in de ‘s-Gravenlandsepolder. Lamers is content met het ingrijpen door de politie en waarschuwt anderen die feesten willen houden dat er tegen hen wordt opgetreden.

Het feest aan de Jan van Riebeeckweg begon op zaterdagavond relatief kleinschalig, met een man of vijftig. Het groeide uit tot een massabijeenkomst met op het hoogtepunt, naar schatting, duizend bezoekers.

De politie maakte zondagochtend rond 11.00 uur op verzoek van Lamers een einde aan het feest. Om 13.00 uur was de ontruiming afgerond. Lamers: “Na een drukke nacht heeft de politie voldoende mankracht op de been kunnen brengen om dit feest te beëindigen. Daarvoor heb ik alle waardering en niets dan lof.”

5 reacties op “BURGEMEESTER SCHIEDAM NOEMT ILLEGAAL FEEST ‘ONTOELAATBAAR’

  1. Geloof me, die maatregelen waren er in de gemeenteraad ook niet;-) okay, alleen met camera wel even maar anders hutjemutje alsof er niks af hand is

      1. Ach, die burgemeester… Het kan nog gekker hoor, ik zie nog steeds de beelden voor me van een horlepiep dansende Grapjeshaus toen de mensen zelfs nog niet waren ingeënt. Lekker geloofwaardig allemaal. Ik heb mijn prikken in mijn mik, dus ik ontvang zoveel visite als ik zelf wil naar het goede voorbeeld van onze bestuurders. Wie niet ingeënt is en hier ziek van wordt zoekt het lekker zelf uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *