Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BURGEMEESTER SCHIEDAM: ‘HORECAREGELS GELDEN NIET VOOR ONS’

SCHIEDAM- De nieuwe beperkingen voor de horeca gelden niet voor de Schiedamse gemeenteraad. Burgemeester Cor Lamers (CDA) maakt dat om 22.20 uur bekend na afloop van de pauze, tijdens de raadsvergadering in het Theater aan de Schie. Lamers: “Voor democratisch bestuursorganen geldt een uitzondering. Daar maken wij tijdens deze avond ook gebruik van. Hoe laat het ook wordt . Enige drank, we zullen het non-alcoholisch blijven houden, blijft voor u beschikbaar.”

De gemeenteraad is voor de vergaderingen uitgeweken naar het naastgelegen Theater aan de Schie, omdat daar kan worden voldaan aan het opgedrongen abnormaal vanuit het coronageloof.

Met het Theater aan de Schie is afgesproken dat zij alleen werkelijk gemaakte kosten doorrekenen naar de gemeente Schiedam en geen huur in rekening brengen. In de praktijk zijn dit de kosten voor de inhuur van tafels en stoelen, geluidsapparatuur en de kosten voor de inzet van personeel voor de bediening van het geluid. Wel worden de kosten voor de catering in rekening gebracht.

Voor alle overige horecagelegenheden geldt dat zij verplicht zijn om bezoekers te vragen zich te registreren (U bent vervolgens níet verplicht om hieraan mee te werken en u mag daarop de toegang niet worden geweigerd!). Vanaf 21.00 uur worden geen nieuwe bezoekers meer toegelaten, om uiterlijk 22.00 uur sluiten de deuren.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “BURGEMEESTER SCHIEDAM: ‘HORECAREGELS GELDEN NIET VOOR ONS’

  1. Vertel maar tegen het covid 19 virus dat het geen gemeente raadsleden mag besmetten omdat onze burgervader een uitzondering mag maken voor bestuursorganen. Dit valt toch niet uit te leggen tegen de horecaondernemer?
    Tuurlijk maakt onze burgervader weer een uitzondering. Dit deed hij ook al eerder met de stadswachten, waarvan hij vond dat deze wel met meerdere bijeen konden zijn. Paar weken later zat de hele groep thuis. Doet me ook denken aan zijn partijgenoot die vond dat mensen die zich niet aan de coronaregels hielden A-sociaal waren maar feeste er zelf op los. Zijn weer terug naar de tijd dat de notabelen boven de burgerij worden geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *