Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BURGEMEESTER SCHIEDAM: GEDWONGEN VACCINEREN KAN ECHT

SCHIEDAM- Artikel 11 van de Grondwet biedt mogelijkheden tot het gedwongen vaccineren van mensen, zo beweert de Schiedamse burgemeester Cor Lamers (CDA). Dat blijkt uit de beantwoording van schriftelijke vragen die vorige maand zijn gesteld door de fractie van Denk. Het betreffend artikel in de Grondwet stelt dat ieder, ‘behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen’, recht heeft op onaantastbaarheid van zijn lichaam. Lamers maakt daaruit op dat de Grondwet dus beperkingen stelt aan de onaantastbaarheid van het lichaam. De burgervader pleit voor zo’n wettelijke beperking en vindt dat vaccinaties niet meer vrijblijvend moeten zijn.

De burgemeester zegt zich zorgen te maken over onvoldoende deelname bij het (nu nog vrijwillig) toedienen van de Covid-prik. Lamers: ‘En dan hebben de regio en Nederland een probleem.’

Dat vermeende probleem zou ontstaan als minder dan 50% (vrijwillig) de prik laat zetten. Lamers: ‘Volgens het RIVM zou dat zeker meer dan 60% moeten zijn en bij voorkeur 70%.’

Opiniepeilingen uit december spraken over 44% van de ondervraagden die zich zeker zouden laten prikken. Er is in Schiedam geen onderzoek bekend naar het specifieke percentage inwoners dat tegen het verplicht prikken is.

Lamers haalde in december de landelijke pers door zijn feitenvrije uitspraken over verplicht vaccineren. Zo werd door de burgemeester beweerd dat sommige vaccinaties, zoals polio, verplicht zijn. Op de website van de Rijksoverheid valt te lezen dat deze vaccinaties juist níet verplicht zijn.

Lamers is sinds de zomer herhaaldelijk betrapt op het verspreiden van feitenvrije Covid-kolder. De ongekozen regent werd daar vanuit de gemeenteraad, tot afgelopen december, niet op aangesproken door volksvertegenwoordigers.

De Amerikaanse honkballegende Hank Aaron (86) voerde campagne voor de Covid-prik die hij ook zelf onderging. Gisteren, 22 januari, werd zijn dood gemeld: 18 dagen na ontvangst van het Moderna-vaccin.
Meerdere medische deskundigen noemen een onder tijdsdruk ontwikkelde Covid-prik onnodig of zelfs gevaarlijk. In feite heeft de prik tegen de zogenaamde Mexicaanse griep in 2009 al geleid tot ernstige neurologische klachten en resulteerde ook in schadeclaims van vele miljoenen. Bij het testen van de Covid-prik zijn al direct ernstige complicaties opgetreden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

23 reacties op “BURGEMEESTER SCHIEDAM: GEDWONGEN VACCINEREN KAN ECHT

 1. Aan zo een persoon moet je geen aandacht meer geven. Het blijft een persoon met bijzonder vreemde ideeën. Een onvolwassen figuur die stampvoetend net zolang blijft drammen tot hij zijn zin krijgt.

  Misschien is er een mogelijkheid om hem via een crowfunding naar noord Korea te sturen om een maandje bij de little rocket man (kim jong-um) in de leer te gaan.
  Al eerder verteld, deze man heeft de overtuiging om van Schiedam een enclave te maken met eigen wetten,normen en waarden. Hij laat zich omringen door gemanupuleerde volgelingen, eigen prive legertje/ordedienst, eigen woning beleid en binnenkort eigen artsen. Zou tijd worden voor een gekozen burgemeester.
  Hij zou ook wel één van die figuren zijn die tegen stemmen in maart is, (onder het mom van Corona) maar is bang voor de uitslag.
  Dachten dat het met vertrek van Verver alleen maar beter kon worden.
  Vrijwel de hele middenstand naar de klote voor 2% van de bevolking die (ernstige) aandoeningen zou kunnen oplopen door het virus en daarvan weer een enkeling die komt te overlijden. Uiteraard is dat ernstig maar het zijn, over het algemeen, zwakkeren en hoog bejaarden waar de kans groot is dat deze ook zouden overlijden aan andere griep virussen.
  Jaarlijks sterven er 20.000 aan (mee) roken, tot nu toe 13.000 aan corona. Het blijkt dat er geen mensen sterven aan een gewone griepvirus deze winter, althans daar hoor je niets over.

  1. Ongekozen Burgemeester wil de ‘eigen’ bevolking als gedwongen proefkonijn beschikbaar stellen voor het testen van experimentele vaccins door globale marktleiders. Bij het tussen de regels door herlezen van de Grondwet ziet hij daartoe opeens toch wel de ruimte! En we weten zolang de gehersenspoelde schaapjes/aanstaande proefkonijnen maar dagelijks naar de supermarkt kunnen, blijft hun vertrouwen in die psychopaten aan de top onverminderd groot. Ondertussen sterven er wereldwijd overal mensen bij bosjes aan die experimentele vaccins, maar uit bestwil voor de schaapjes/aanstaande proefkonijnen censureren politici en media dat onmiddellijk. Want fake news. En ondertussen ben ik zeer benieuwd naar het moment waarop de eerste kinderen daadwerkelijk onder dwang geïnjecteerd gaan worden… heel erg benieuwd!

  2. Kim Jong Um is te druk, hij zit samen met onze bolle koning in de finale voor de wedstijd ,, Wie is het lelijkste staatshoofd” Donald Trump is al afgevallen.

 2. Een perfect voorbeeld van de defenitie van een MISLUKT MENS en de ware aard van een ras echte NSB’er en verrader van zijn Schepper en schepping.
  Dit reptiel zal zijn oordeel echt gaan krijgen.

  Ik snap gewoon niet dat dit zielloos reptiel nog steeds vrij rond krioelt…. Zegt denk ik ook wel genoeg over hun politie dienst, die nooit de onze is geweest en welke kant ze wederom hebben gekozen.
  Het vervolg van waar ze 80 jaar geleden even mee gepauzeerd zijn, zijn ze in maart 2020 weer begonnen.

 3. Maak je maar niet te druk om die dwang hoor, met het huidige tempo van vaccineren komen de meesten van ons de komende 15 jaar nog niet aan de beurt. Veel roepen op de televisie en verdomd weinig actie. Wél mogen ze van mij die 9 mensen die eergisteren met vervalste covid testen wilden gaan vliegen straffen voor poging tot massamoord.

 4. Daargelaten dat een non-democratisch gedrocht als burgemeester z’n gemak moet houden, lijkt het er op dat meneer Lamers de mogelijkheid verwart met de mogelijkheid om DNA af te nemen bij verdachten van zware misdrijven. Je niet laten inenten is vooralsnog geen misdrijf en meneer Lamers weet kennelijk het verschil van iets er in en iets er uit niet.

  Wellicht dat er een mevrouw Lamers is die hem dat laatste nog eens uitlegt…

 5. Burgemeester Lamers gaat met diens ingenomen standpunt rond ‘vaccinatieplicht’ uiteraard niet uit van de rechtsstaat en zefbeschikkingrecht van de Nederlandse burger, maar daarentegen van de uitermate kwalijke chantage-praktijken waarmee bepaalde bevolkingsgroepen weliswaar niet direct worden gedwongen tot acceptatie van inferieure (thuis) zorg, Jeugdzorg en arbeid, maar onder toepassing van listige kunsgrepen en samenweefselen van verdichtsels ‘bewogen tot’ , en anders ‘heel gewoon’ medewerking wordt afgeperst met de WMO 2015, Jeugdwet en Participatiewet in het achterhoofd.

  Zie ook mijn bijdrage onder: H.B. Sodenkamp schreef:
  23 januari 2021 om 13:17

 6. Het vaccin is op allerlei manieren zeer discutabel.
  – het is geen vaccin in de zin van de definitie van vaccin.
  – het is een experimenteel vaccin
  – De producenten kunnen niet worden aangeklaagd.
  – er zijn veel bijwerkingen.
  – de langetermijneffecten zijn onbekend
  – je neemt dit vaccin voor een ander
  – meer dan 99% van de bevolking heeft niet tot amper last van covid
  – Onder de 70 jaar overlijdt haast niemand aan covid
  – Bill Gates, die miljarden in de vaccins heeft geïnvesteerd, is gevaarlijk en onbetrouwbaar. Zo heeft hij ook Microsoft opgebouwd. Hoeveel mensen heeft hij met die miljarden omgekocht?
  In het vaccin zit waarschijnlijk patent 2020 060606 ( zie https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606) en luciferase (https://nl.wikipedia.org/wiki/Luciferase)
  – het is niet zeker dat het vaccin tegen mutanten werkt.
  Kortom: trap er niet in, laat je niet inenten. Ook niet als er voordeeltjes mee zijn te behalen.
  Vergeet niet wat er in de bijbel staat bij Openbaringen 13:
  Het beest had iedereen in zijn macht: machtige en gewone mensen, rijke en arme mensen, vrije mensen en slaven. Het dwong iedereen om een merkteken op zijn rechterhand of op zijn voorhoofd te dragen. 17 Alleen mensen die dat merkteken hadden, konden iets kopen of verkopen. Het merkteken was de naam van het beest, of het getal dat zijn naam voorstelt.

 7. Ik weet dat deze burgemeester niet spoort, zoals vele andere bestuurders. Je kunt mensen niet dwingen om ingeënt te worden (behoudens die hondsdolheidsinjectie voor linke Bep dan). Wél kun je ingeënte mensen meer privelege’s geven zoals reizen, visite ed. Aan teksten uit de bijbel of welke andere sekte dan ook heb ik geen boodschap, als je zo gelovig bent moet je ook maar geloven dat uw allah, boeddha of god de wetenschappers de kennis hebben gegeven om dit medicijn te ontwikkelen. Tot slot, als je ligt te verzuipen en iemand gooit je een reddingsboei toe ga je ook niet in discussie of en door wie het ding getest of geproduceerd is, je grijpt het ding. Jammer dat ze steeds zo weinig vaccins bestellen, het prikken gaat ook te traag zonder hulp van ons leger. Maar ja, de colbertboys en andere streepjespakken hebben heeele lange teentjes,

  1. Persoonlijk ben ik niet tegen vaccineren.
   Zelf ben ik gevaccineerd tegen kinderziektes en als ik op vakantie ga laat ik mij ook vaccineren.
   Ik ben tegen het ‘nieuwe’ vaccineren RNA.
   De verhalen dat het uitgebreid getest is neem ik twijfelend aan. Maar niemand weet wat het vaccin in de toekomst voor ellende gaat brengen.
   Dit betekend niet dat ik corona af doe als een onschuldig griepje, maar het betreft 2% van de bevolking die er last van heeft en een klein aantal daarvan kunnen eraan sterven m.n. zwakkeren en hoog bejaarden.
   Ik kies voor de traditionele manier van vaccineren met eiwit, zolang dat niet mogelijk is laat ik mij niet vaccineren en dan ga ik maar niet naar de bioscoop en op vakantie. Als er i.d.d. meer mensen zich niet laten kunnen vaccineren, maken ze daar bioscopen en vakanties voor. Ook zijn er mensen die zich niet mogen laten vaccineren.
   In het verleden was er ook een super medicijn.
   Helaas kwamen de nadelen daarvan ook pas na jaren bovendrijven Softenon, waarschijnlijk bekend bij de oudere lezers.
   Softenon is een geneesmiddel dat in de jaren vijftig werd ontwikkeld in Duitsland onder de naam Contergan. Het werd voorgeschreven als een wondermiddel tegen onder andere slapeloosheid en ochtendmisselijkheid. Softenon bleek misvormingen in de ontwikkeling van de baby te veroorzaken, zoals bijvoorbeeld ontbrekende of onderontwikkelde ledematen en organen.
   Dus ik ben geen Wappie of hoe ‘weigeraars’ ook genoemd worden, maar een realist.

 8. De Kenmerken van een N.

  De persoon heeft een opgeblazen gevoel van eigen belangrijkheid. Iemand overdrijft bijvoorbeeld zijn prestaties of talent en verwacht als superieur behandeld te worden, ook als de prestaties hiertoe geen aanleiding geven.
  De persoon is geobsedeerd door fantasieën over onbeperkte successen, macht, genialiteit, schoonheid of ideale liefde.
  De persoon ziet zichzelf als uniek of ‘heel speciaal’. De persoon verwacht alleen begrepen te kunnen worden door, of om te horen gaan met andere heel speciale mensen of mensen (of instellingen) met een hoge status.
  De persoon verlangt naar extreme bewondering.
  De persoon heeft een gevoel bijzondere rechten te hebben. Hiermee wordt bedoeld dat iemand een onredelijke verwachting heeft van een uitzonderlijk welwillende behandeling van anderen. Of iemand verwacht dat een ander automatisch meegaat met zijn of haar verwachtingen.
  De persoon maakt misbruik van anderen om zijn of haar eigen doelen te bereiken.
  De persoon heeft een gebrek aan empathie; hij of zij is niet bereid de gevoelens en behoeften van anderen te erkennen of zich daarin te verplaatsen.
  De persoon is arrogant of toont hooghartig gedrag.

  1. Gepretendeerd ‘maatwerk’ volgens de Rutte-doctrine:

   Zowel Grondwet als EVRM wordt in Nederland welbewust ontdoken door middel van ‘decentralisatie’ en door Gemeentes ‘in medewbewind’ in prvaatrechelijke zin de burger uit te nodigen tot gesprek, om aan de keukentafel deze burger iets van een overeenkomst af te persen. Voorheen golden landelijk nog geldende wetten waarbij lagere overheden volgens algemene regels op de mogelijkheden van de persoon toegespitste besluiten moesten afgeven. Een dergelijk beschikking was dus altijd toetsbaar aan de wet in plaats van aan de persoon. Dit nog echte maatwerk is een voorwaarde om niet aanstonds in strijd te handelen met bijvoorbeeld het verbod ex. art. 4 EVRM.

   Alleen door de het per 2015 ingevoerde pakket aan decentraal uit te doen voeren middels door de lagere overheden ingehuurde bedrijven kon daarbij ‘vrijwilligheid’ worden gepretendeerd terwijl sprake is van evidente dwang. Er is in werkelijkheid natuurlijk of sprake van bedrog en/of afgedreigde medewerking.

   Algemeen geldende wetgeving, die landelijk voor iedereen geldende wetgeving werd zo ingeruild voor gepretendeerd ‘ maatwerk’ waarbij elke burger individueel wordt aangepakt en de Rijksoverheid altijd kan zeggen niet op het individuele geval in te kunnen gaan.

   Dat nieuwe ‘maatwerk’ hield echter in dat elke individuele burger zo gedwongen kon worden algemeen inferieure goedkoop ingekochte meuk onder het mom van dienstverlening of hulp onder het voorwendsel van vrijwilligheid zou worden opgedrongen, waarbij die burger in de sitiatie zou worden gebracht feitelijk geen andere mogelijkheden te laten.

   Ingevolge deze Rutte-doctrine is dwangarbeid, slavernij, dienstbaarheid, etnisch profileren en discriminatie op ras mogelijk, en uiteraard ook al even ‘vrijwillig-verplichte’ vaccinatie en niet te vergeten vrijwillig-verplcht Voltooid Leven.

   Dit is de mores waar non-democratische Koninklijke Participanten als burgemeester Lamers van Schiedam en bepaalde rechters van uit gaan, en dat heeft dus niets van doen met Grondwet, EVRM of welk mensenrechten verdrag ook….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *