Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BURGEMEESTER SCHIEDAM BESCHULDIGT GETROFFEN HORECA

SCHIEDAM- Burgemeester Cor Lamers (CDA) beweert dat er in de horeca veel besmettingen worden opgelopen met ‘het virus’. De burgemeester schrijft dat ter verdediging van de verplichte sluiting van café’s en restaurants in de ‘16e Update corona-aanpak Schiedam’, maar uit gegevens van het RIVM blijkt: bij 17 % van de achterhaalde locaties van ‘besmettingen’ bungelt de horeca onderaan, ruim onder scholen, verpleeghuizen en werk.

Er kunnen in Schiedam al maanden geen nieuwe sterfgevallen door ‘het virus’ worden gemeld, erkent Lamers in zijn schrijven. In totaal zijn sinds maart vierentwintig sterfgevallen in Schiedam op de een of andere manier gelinkt aan Covid-19 (over de hoge leeftijd van de overledenen en hun onderliggende aandoeningen wordt gezwegen).

Al maanden wordt ter verdediging van de lockdown het aantal doden mét ‘het virus’ buiten beschouwing gelaten door de gevestigde orde en hun handlanger van de (zelfbenoemde kwaliteits-)media. Alles draait nu om het turven van het aantal zogenaamde ‘besmettingen’, gebaseerd op het fors verhogen van de uiterst onbetrouwbare PCR-(polymerase chain reaction)tests. Men moet zich laten testen als men ‘klachten’ heeft: verkoudheid, keelpijn, hoofdpijn, spierpijn, hoesten en koorts. Allemaal klachten die ieder verkoudheidsvirus geeft en in ernstiger mate ook influenza.

De huidige PCR-test toont bij een positieve uitslag slechts aan dat iemand deeltjes van een Coronavirus bij zich kan dragen. Dat betekent nog niet dat iemand bijvoorbeeld daadwerkelijk ziek is van ‘het virus’ of anderen kan besmetten, want de vastgestelde stukjes kunnen maanden oud zijn.

De Tweede Kamer heeft desondanks met een ruime meerderheid het voorstel verworpen voor een onafhankelijk onderzoek naar de (on)betrouwbaarheid van de PCR-test. Ook al is al het Covid-beleid op de tests gebaseerd (wereldwijde sterfte mét Covid: 0,13 %).

Een internationale groep gerenommeerde artsen heeft zich opnieuw uitgesproken tegen het internationale Covid-beleid. De artsen spreken van een hoax die per direct moet stoppen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

13 reacties op “BURGEMEESTER SCHIEDAM BESCHULDIGT GETROFFEN HORECA

 1. Het enige echte Virus is deze BurgerVerrader zelf met zijn Bilderbergervriendjes, jullie weten inmiddels wel dat jullie dagen geteld zijn….maak jullie maar op voor de Neurenbergprocessen die in volle voorbereiding zijn, jullie horen op zijn minst achter de tralies thuis…en dat is op zijn minst…!!! Hoog verraad tegen de mensheid en creatie….het is zielloos.

  https://commonsensetv.nl/world-doctors-alliance-we-zullen-in-neurenberg-een-nieuw-proces-regelen/
  https://commonsensetv.nl/jaap-van-dissel-moet-verantwoording-afleggen-voor-tuchtcollege/
  https://commonsensetv.nl/advocaat-dr-reiner-fuellmich-coronabeleid-grootste-misdaad-tegen-mensheid-ooit/

  WWG1WGA

  1. Wat een treffende en volkomen juiste reactie, Kevin. Dat de onwetenden maar snel tot inzicht mogen komen. Laat je toch niet langer in de maling nemen. Mensen laat jullie informeren. De linkjes van Kevin kunnen daar zeer zeker bij helpen.

 2. Dus feitelijk erkent de Burgemeester bij deze dat het horeca vernietigingsbeleid niets te maken heeft met de corona sterftecijfers.

 3. Ik vind de reactie van de peroon die zich “Kevin” noemt schandalig, beneden alle peil, beledigend en volstrekt ongepast. Blijkbaar vieren zijn frustraties hoogtij die hij op kleuterniveau naar buiten brengt.
  Naar mijn mening zou bij deze persoon een afkoelingsperiode van toepassing zijn voor de duur van 3 maanden in het huis van bewaring.

  1. Het is duidelijk dat onze bestuurderen en hun niet zelden multi-nationale ketenpartners een grote groep burgers niet hoort en ziet en niet zelden misbruik maakt van een zeker onbenul in plaats van deze groep ook qua logica en argumentaleleer enigszins op weg te helpen. Men kijkt echter wel beter uit met als gevolg dat er een soort nieuwe religie ontstaat waarvan de volgelingen zich nu wel kunnen manifesteren en zich ook nog iemand voelen…

 4. Misschien zou je jezelf eens beter moeten informeren ipv gelijk kritiek te hebben. Alleen maar meningen aanhoren uit kranten en media, die allen in het bezit zijn van een zeer kleine en selecte groep eigenaren, is misschien niet de beste manier om een gefundeerde mening te vormen. Troost je iig met de gedachten dat je (helaas) niet de enige bent die zich binnen de bubbel begeeft.

 5. Het enige wat een regering nodig heeft om mensen in slaven te veranderen is ANGST.
  Als je iets kunt vinden om hen bang te maken, kun je hun alles laten doen wat je wilt

  Angst en onwetendheid. Zonder onwetendheid geen angst.

 6. Generaliseren heet dat, ik heb zelf ook gezien dat het niet bij alle horeca zaken goed gaat, daar ga ik dan ook niet naar toe. De meeste zaken doen er echter alles aan zich aan de regels te houden. Had je zelf beter ff een rondje kunnen doen Cor!

 7. Wanneer gaat zo’n burgemeester nu eens door krijgen wie zijn broodheer is. Iedere ambtenaer wordt betaald middels belastinggeld. Stom dus om een branche die fors belasting betaalt de nek om te draaien. Iets meer respect voor deze ondernemers graag, De stomste hond bijt de hand niet die hem voedt, maar zo’n burgemeester ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *