Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BURGEMEESTER EN JAN ROT ‘TALK OF THE TOWN’ VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Aankomende vrijdag, om 20.30 uur, is het weer de hoogte tijd voor een gloednieuwe editie van de lokale talkshow Talk of the Town in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen.

Ook deze editie ontvangt presentator Tjerk van der Ende weer een aantal interessante gasten om te praten over actuele, politieke en culturele onderwerpen.

Het jaar 2018 staat in het teken van ‘1000 jaar Slag bij Vlaardingen’. Hoog tijd om vooruit te blikken op wat er ons te wachten staat.

Exact een jaar geleden werd Annemiek Jetten (PvdA) benoemd tot nieuwe burgemeester van Vlaardingen. Vlak na haar aanstelling was zij te gast in de talkshow om kennis te maken. Nu, een jaar later, is het een mooi moment om terug te kijken op haar eerste jaar als burgemeester van de stad.

“Seks & Drugs & Rot & Roll” is de naam van zijn nieuwste show die zanger, liedjesschrijver en muzikant Jan Rot op vrijdag 18 mei 2018 in de Stadsgehoorzaal ten gehore zal brengen.

Maar zo lang hoeft u natuurlijk niet wachten en daarom komt de bekende zanger een voorproefje geven tijdens Talk of the Town!

In het item What the Kruk neemt iedere editie een politicus plaats op de zenuwslopende kruk van presentator Tjerk van den Ende. Deze keer is het de beurt aan Ben Trooster en Marco van Unen (van de nieuwe politieke partij Beter Voor Vlaardingen), is er een muzikale omlijsting van Rick Mostert en wordt er zoals elke editie weer een Vlaardingse test uitgevoerd.

Tot slot speciale aandacht voor Rob Mes: officieel gepensioneerd, maar stiekem zeer succesvol ‘verbinder’ op LinkedIn. Wie een baan wil hebben, moet bij Rob Mes zijn.

Binnen een mum van tijd koppelt hij werkgever en werknemer aan elkaar. Op vrijdag 19 januari vertelt hij zijn geheim…

 

Talk of the Town

Vrijdag 19 januari – aanvang 20.30 uur (deuren open 19.30 uur)

Toegangsprijs 4 euro

 

Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *