RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BUNKER EN BOTENWANDELING HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- U kunt weer mee met een Bunker en Boten wandeling in Hoek van Holland: het arrangement van het Reddingmuseum Jan Lels en het Atlantikwall-museum. Wandel op eigen gelegenheid door het Voorduin aan de hand van een wandelroute. Onderweg kunt u drie museumlocaties bezoeken.

U bezoekt het Atlantikwall-Museum aan de Pier. Hier wordt het verhaal van de Atlantikwall en de impact op de lokale bevolking verteld. Onderweg bezoekt u ook een bunker van het type 625b. Deze bunker is ingericht zoals het er ten tijde van de Tweede Wereldoorlog uitzag. Ook heeft u toegang tot het Jan Lels Reddingmuseum, gevestigd in een oude munitiebunker. Ontdek hier de geschiedenis van het reddingswezen; de gezonken schepen en de redders van weleer die met gevaar voor eigen leven zee op gingen.

De vrijwilligers in beide musea kunnen boeiende verhalen vertellen over bunkers en boten; dit is een unieke ervaring. De musea werken met dit arrangementen samen met restaurant Boulevard. 

Iedere eerste zondag van de maand wordt dit arrangement aangeboden.  Online reserveren via de link:  https://www.atlantikwall-museum.nl/bunkers-en-boten.html

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *