Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BULGAARSE DRUGSCRIMINEEL (25) VLAARDINGEN MOET DOKKEN

VLAARDINGEN- Het Openbaar Ministerie (OM) wil van de Bulgaar Yordan Velchev M. uit Vlaardingen 123.614,47 euro zien. De 25-jarige verdachte zou dit bedrag hebben verworven via criminele activiteiten. Het betreft een geschat voordeel.

Het is niet voor het eerst dat M. verdacht wordt van misdaden. Het OM somt op dat de Bulgaar in de periode van 16 november 2017 tot en met 16 mei 2018 te Vlaardingen is betrapt met in zijn bezit een kilo cocaïne, een ploertendoder en een boksbeugel en meerdere vervalste bankbiljetten van 50 euro.

Omstreeks 11 mei 2018 heeft M. in Vlaardingen opzettelijk aanwezig gehad ongeveer 14,4 gram cocaïne, in elk geval een hoeveelheid van een materiaal bevattende cocaïne en/of ongeveer 2,5 gram heroïne, in elk geval een hoeveelheid van een materiaal bevattende heroïne.

2 reacties op “BULGAARSE DRUGSCRIMINEEL (25) VLAARDINGEN MOET DOKKEN

  1. En toen kwam weer diew olifant met een heeeele lange snuit, en die blies zó het verhaaltje uit. Welterusten lieve kijkbuiskindertjes.

  2. Het is toch zo een fantastisch volk. Heel Nederland heeft dit soort lui ook met open armen ontvangen.
    Jong geleerd oud gedaan.
    Op je 16e al bezig zijn met drugshandel betekent toch inzicht in handel en toont goed ondernemersschap. Misschien kan de gemeente Schiedam hem, uiteraard met subsidie, helpen met het starten van een winkel in het hogere segment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *