WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BRUIDSPAAR HOEK VAN HOLLAND HOOPT OP ARRESTATIE

HOEK VAN HOLLAND- Voormalig taxichauffeur Gydo Deijbel kon vrijdagmiddag zijn geluk niet op toen hij om 15.30 uur in het huwelijk trad met verpleegkundige Claire. Zij verzorgde hem nadat hij twee jaar terug werd neergestoken in zijn taxi. De daders zijn nog altijd niet gepakt. Het bruidspaar kan zich daarom geen mooier huwelijkscadeau wensen dan de arrestatie van het gewelddadige koppel.

Bruidspaar Gydo en Clair Deijbel in Hoek van Holland.
Bruidspaar Gydo en Clair Deijbel in Hoek van Holland.

Gydo is grotendeels hersteld van de zevenentwintig messteken die hem werden toegebracht, maar zegt dat de steekpartij nog dagelijks door zijn hoofd spookt. Een arrestatie kan, naar zijn zeggen, voor rust zorgen.

De mannelijke dader heeft het volgende signalement:

Blanke huidskleur, brildragend, 25 tot 30 jaar, 1.70-1.80m lang en kort donker haar. De man droeg donkere kleding.

De vrouw wordt als volgt omschreven: ± 20 jaar, 1.60-1.65m lang, mager, halflang zwart haar, jas met bontkraag. De vrouw had een neuspiercing in de vorm van een knopje of bolletje.

De man sprak gebrekkig Engels en Duits. Mogelijk zijn hij en zijn medepassagier van Oost-Europese afkomst.
bewakingcamera 3

bewakingscamera  4 mes-klein

Bewakingscamera 1

bewakingscamera 2

bewakingscamera 5 broek-gelijk-aan

bewakingscamera 6 sjaal
Wie de man en/of de vrouw op de beelden (her)kent, kan contact opnemen met de politie onder telefoonnummer 0900-8844 en vragen naar TGO Harmonie in Rotterdam-Rijnmond. Dat geldt ook voor mensen die het mes, het foedraal de sjaal en/of de broek (her)kennen. Maar ook andere informatie die helpt in het onderzoek blijft welkom. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000. Wie graag met de Criminele Inlichtingen Eenheid wil spreken, kan bellen met 06-18677697. Mailen kan ook:
tgoharmonie@rijnmond.politie.nl
Voor meer informatie klik HIER.